FENNEL COUNTDOWN

Kategori: Drinks

Årstid: Forår, Sommer, Efterår

1.Start med at lave din kaffesalt. Det gør du ved at blande lede dele fint kværnede kaffebønner og salt.

2. Anret kaffesaltet på kanten af dit cocktailglas, gør du det ved at fugte den øverste centimeter af glassets yderside med en smule limesaft eller vand og derefter drysse din kaffesalt ud over glasset, som du stiller på hovedet, så der ikke kommer noget ned i glasset – men det kun sætter sig på ydersiden af glasset.

3. Kom nu gin, limejuice, blommelikør, frisk fennikel og Belsazar Dry i en shaker med masser af isterninger, og ryst grundigt i cirka 10 sekunder.

4. Si cocktailen gennem en cocktailstrainer eller almindelig køkkensi over i et nedkølet cocktailglas uden is, og servér med det samme.

Se flere opskrifter »

Sværhedsgrad: Nem

40 ml Tanqueray 10
10 ml limejuice
10 ml blommelikør
10 ml Belsazar Dry ( eller anden dry vermouth )
2-4 skiver frisk fennikel
Kaffesalt
Isterninger

 

 

 

 

Nyhedsbrev

Modtag det ugentlige nyhedsbrev fra Spiseliv med inspiration til madoplevelser – ude og hjemme.