Era Oras Panna cotta

Kategori: Dessert

Årstid: Vinter

Panna cotta betyder kogt fløde på italiensk - og det er, hvad det er. Her i Niko Strangas version fra Era Ora, som er intens, sød og vanillesmagende.

1. Bring fløde, sukker og kornene af vanillestangen i kog i en gryde. Lad massen koge ved svag varme i 1 time

2. Læg husblas i blød i koldt vand

3. Tag gryden fra varmen og pisk husblas i

4. Hæld panna cottaen over i en beholder og sæt den i køleskab uden låg på natten over

5. Næste dag fjernes skindet fra oversiden af panna cottaen og den anrettes i skåle efter lyst og behov. Kan serveres med syltet frugt, honning, nødder eller andet

Se flere opskrifter »

Aktiv tid: 1/2 time

Samlet tid: 1 døgn

Antal: 4 personer

Sværhedsgrad: Middel

6 dl. fløde

100 g. sukker

1 vanillestang

1 blad husblas

 

Se artiklen om Niko Strangas her

Opskriften er udarbejdet af Niko Strangas/Exclusive Pastries fra Restaurant Era Ora

 

 

 

 

 

 

Nyhedsbrev

Modtag det ugentlige nyhedsbrev fra Spiseliv med inspiration til madoplevelser – ude og hjemme.