Størrelse
5 personer
Tilberedning
2 uger
Sværhedsgrad
high
Ingredienser
4 dl Tom Ka-suppe (se nedenfor)
200 g thailandsk surkål (se nedenfor)
2 fasaner
5 dl andefedt
5 citrongræs, fint snittet
250 g kantareller
1 potte koriander
Svampesuppe
500 g blandede svampe
Fasanskrog
6 g per liter Agar-Agar
Tom Ka-suppe
2 L kokosmælk
6 stk. citrongræs
5 knolde galanga
2 rødløg
4 stk. birdeye-chili
4 stk. korianderrødder
5 stk. hvidløg
100 g palmesukker
15 stk. limeblade
100 ml fiskesauce
70 ml limejuice
Thailandsk surkål
1 stk. hvidkål
30 g salt
15 g sukker
1 stk. kanelstang
3 stk. stjerneanis
3 spsk szechuanpeber
5 spsk honning
3 spsk rosinekan
Confiteret fasanlår
2 fasaner
2 stk. rødløg
1 bundt koriander
3 spsk knust korianderfrø
2 spsk andefedt
2 æg
Fermenterede hvidløgsskud
Hvidløgsskud
Sukker
Vand
Credit