Basilikumpesto

Kategori: Forret, Hovedret, Snack, Tilbehør

Årstid: Forår, Sommer, Efterår, Vinter

Basilikumpesto er super lækkert til pastaretter, til at putte oven på pizza eller i en sandwich. Man kan også bruge andre grønne blade, fx rucola, persille, ramsløg eller hvad man lige har.

  1. Pluk basilikumblade og stilke fra potten, skær eller riv osten og tilsæt alle ingredienser undtagen salt til et blenderglas
  2. Blend til pestoen har en konsistens, du kan lide
  3. Smag til med salt

Se flere opskrifter »

Aktiv tid: 10 minutter

Samlet tid: 10 minutter

Antal: 1 portion

Sværhedsgrad: Nem

1 stor potte basilikum
1-2 dl. olie
1 spsk. pinjekerner
25 g. parmesan
Salt

 

 

 

 

Nyhedsbrev

Modtag det ugentlige nyhedsbrev fra Spiseliv med inspiration til madoplevelser – ude og hjemme.