1. Gulerødderne i tern lægges sammen med smøret i en gryde med 1 dl vand og tildækkes med et låg.
  2. Koges i ca. 20 minutter, indtil gulerødderne er fuldstændigt udkogte.
  3. Herefter blendes det til en glat puré, smages til med salt og hældes over i en kasserolle indtil servering. 
  4. Med en japansk mandolin eller med en skarp kniv skæres der ”spåner” af de to skrællede gulerødder, som vendes sammen i en lille skål med salt og god olivenolie.
  5. Karotterne dampes i lidt vand og smør tilsmagt med salt til de har passende bid.
  6. Torskfiletten skæres i portionsstørrelse og bages i ovnen ved 180 grader i ca. 5-10 minutter. Når skindet ubesværet kan hives af er fisken klar til servering.
  7. Læg lidt puré i bunden af tallerkenerne og anret herpå gulerodsspånerne, torsken og karotterne
  8. Til sidst plukkes lidt frisk citronmelisse over retten.