42° Raw Brownie

Kategori: Dessert, Sødt

Årstid: Forår, Sommer, Efterår, Vinter

Brownien ikke alene enormt nem at lave, den er også super sund. Vi har fået opskriften fra 42° Raw, som var Københavns første raw food café.

Kagedej

  • Blend dadlerne til en dadelpasta. Rør resten af ingredienserne i.
  • Form dejen til den er ca. 3 cm tyk og sæt den i køleskabet.


Drys

  • Blend gojibær og kokosmel i en blender og drys det over kagen.
  • Skær kagen i kvadrater, inden den serveres.

Se flere opskrifter »

Aktiv tid: 15 minutter

Samlet tid: 1,5 time

Antal: 16 stykker

Sværhedsgrad: Nem

Kagedej

2 dl groft hakkede paranødder
2 dl kokosolie
10 dl dadler udblødt i vand i 1 time
2 dl rå kakaopulver
1 knivspids himalayasalt

Drys

1 dl gojibær
1 dl kokosmel

Opskriften er fra 42° Raw

 

 

 

 

 

 

Nyhedsbrev

Modtag det ugentlige nyhedsbrev fra Spiseliv med inspiration til madoplevelser – ude og hjemme.