Nyhavn17
Restaurant

Nyhavn17

Nyhavn 17 | 1501 København K
Sabina
Spiseliv.dk

3 hurtige

1.

Dansk brasserie i Nyhavn

2.

Skøn terrasse med udeservering

3.

Historisk og højt til loftet

Profil

Dansk brasserie med stor udeservering i Nyhavn

Pris
Hovedret

70 - 165

Åbningstider

Søndag - torsdag:kl.10:00 - 01:30

Fredag og lørdag: kl. 10:00 - 02:00

Køkkenet lukker kl. 22:00, fredag og lørdag til kl. 23:00

Det siger gæsterne
3.9

powered by

Tripadviser Logo Google Rating
3.7 3.7
Spiseliv logo
3.8

Spiseliv Rating 3.8

Nyhavn17 er igennem generationer drevet af samme familie og rummer masser af fortællinger fra det gamle København. Den hyggelige og stemningsfulde atmosfære kommer af den mangfoldighed som fylder stuerne. Her er masser af hyggekroge og de gamle træmøbler, er både charmerende og komforfortable. Selvom huset er gammelt og restaurationen eksisteret i generationer, er der fornyelser. Nogle af de mørke vægge har fået store spejle, som bringer mere lys og brasserie stemning ind. 

Køkkenet er et dansk/fransk brasserie med et væld af skønne retter fra både det tunge og lettere køkken. F.eks et stykke paneret torsk med tartar sauce, stor bøf af oksemørbrad med en smagsfuld glace og ovnbagte kartofler. Og selvfølgelig en lækker Nyhavnsburger. Skaldyrsfadet og østers er populære anretninger på terrassen hele sommeren. 

Smørrebrødssedlen byder på hjemmelavede herligheder som Rødspættefilet med remoulade, Marinerede sild og hjemmelavet hønsesalat og flere andre populære anretninger.

Foran restauranten hersker masser af liv på de brostensbelagte gader, hvor Nyhavn17 også har en dejlig terrasse med god udeservering. Hele dagen er der fyldt op udenfor og som aftenen bliver køligere, fyldes stuen af glade og sultne gæster. 

Om vinteren hvor Nyhavn kan synes en anelse forladt, er her hyggeligt at være. Folk trækker ind i varmen til et godt måltid og har fra vinduerne et smukt udsyn til et roligt Nyhavn.


Andre spisesteder