Fusion af japansk og italiensk midt i København
Åbningstider:  Alle dage: 11-24
Priser: Hovedretter fra 79,- til 199,-
Menuer fra 99,- til 420,-

På Nova finder du et perfekt sted at spise et godt måltid midt i byen – måske er det her, du skal tage din pause midt i en shoppingdag? Et helt nyt koncept kombinerer det bedste af to meget populære køkkener, det japanske og det italienske. Så har din veninde lyst til sushi, mens du mere er til en lækker pastaret, så er det på Nova, I begge bliver glade.

Restauranten er helt nyrenoveret. Den gamle, fredede bygning har fået fritlagt de rustikke murstensvægge indvendigt, og restauranten er præget af en stor bar i sort granit, som går hele vejen omkring det åbne køkken. Der er brugt rigtig mange penge på indretningen, hvor det moderne og minimalistiske er godt kombineret med det rustikke og rå til et rigtigt hyggeligt og livligt spisested.

Fra hele restauranten kan man sidde og følge med i kokkenes arbejde – både fra pladserne i baren og ved bordene. Der er masser af højborde med barstole, hvorfra man kan sidde og følge med i den livlige stemning, men der er også almindelige borde med dug til dem, der foretrækker at sidde mere roligt for sig selv.

Fra det japanske køkken kan du få både sushi og sticks. Det italienske køkken byder på antipasti, pastaretter med hjemmelavet pasta, kød- og fiskeretter. Man kan også altid få en god steak med fritter eller en af de store burgere.

Priserne er yderst rimelige og til frokost er der flere rigtig billige frokostmenuer – både fra det japanske og det italienske køkken. 

Nova

Skindergade 34
På hjørnet af Fiolstræde
1159 København K

Profil: Fusion af japansk og italiensk midt i København

Åbningstider:
Alle dage: 11-24

Priser:
Hovedretter fra 79,- til 199,-
Menuer fra 99,- til 420,-

array(0) { }
select profile_ref.ref_id, profile.name, profile.address, profile.username, profile.address, profile.phone from profile_ref, profile where ((profile.id=profile_ref.ref_id and profile_ref.profile_id=15158) or (profile.id=profile_ref.profile_id and profile_ref.ref_id=15158)) and profile.status != "redirect" group by profile.id order by name

 

 

 

 

Nyhedsbrev

Modtag det ugentlige nyhedsbrev fra Spiseliv med inspiration til madoplevelser – ude og hjemme.

Bestil bord på Nova

Dit navn: 
Din email: 
Dit tlf.nr.: 
Dato: 
Tidspunkt: 
Antal personer: 
Kommentarer:
Bemærk, at reservationen først er gældende, når du har modtaget en bekræftelse fra Nova.

Skriv til Nova

Dit navn: 
Din email: 

Skriv din besked her: