Nose2tail Meatpacker
Restaurant

Nose2tail Meatpacker

Flæsketorvet 13A | 1711 København V
Sabina
Spiseliv.dk

3 hurtige

1.

God mad med smag

2.

Økologi og bæredygtighed

3.

Rustik indretning i Kødbyen

Profil

Nose2tail i Kødbyen er ærlig mad, med masser af velsmag.

Pris
Hovedret

200 - 350

Menu

350 - 425

Åbningstider

Man-Tors 18:00-00:00
Fre-Lør 18:00 – 01:00

NOSE2TAIL går tilbage til rødderne, og samler det bedste fra de foregående restauranter i den gode gamle kælderrestaurant på Flæsketorvet 13A, der før har huset NOSE2TAIL Madbodega.

Alle de bedste ting fra den tid, kombineret med alt det nye fra nu lukkede Meat & Seafood, vil pryde menukortet på NOSE2TAIL Meatpacker.

I køkkenet står fortsat køkkenchef Martin Sahlholdt, der sammen med hans hold af økokrigere, kæmper for bæredygtig spisning og kød udelukkende fra fritgående dyr. Her er både fokus på økologi og bæredygtighed. En gang om ugen kommer der en hel gris hjem, som de næste par dage, bliver til mange forskellige retter under fællesbetegnelsen: Dagens Svin.

Vinene bliver sat til af sommelier Frederik Skytte, og er nøje udvalgt og tilpasset de forskellige retter.

Indretningen er hyggelig med væggene betrukket med hvide klinker og charmende, indrammede billeder, oplyst af levende lys og varme spots. Det giver en unik stemning, der hylder Kødbyens arbejderfortid.

Torsdag, fredag og lørdag åbnes der op i FRIENDS BAR, hvor dygtige bartendere, sørger for et bredt udvalg af cocktails både til før og under middagen. Du kan selvfølgelig også trække derhen efter middagen til forfriskende cocktails inden turen går videre i (Kød)byen.

NOSE2TAIL Meatpacker er ærlig mad med masser af velsmag. 

Andre spisesteder