Restaurant Nordatlanten
Restaurant

Restaurant Nordatlanten

Nordatlantisk promenade 1 | 5000 Odense
Sabina
Spiseliv.dk

3 hurtige

1.

Udendørs Servering med havudsigt

2.

Fantastisk Brunch

3.

Klassisk Gourmetrestaurant

Profil

Nordatlantisk restaurant med specialiteter fra hele nordatlanten ved Odense havn

Pris
Frokost

95 - 195

Hovedret

225 -

Menu

335 - 835

Åbningstider
Mandag - fredag: kl. 11:30 - 23:00
Lørdag: kl. 10:00 - 23:00
Søndag: kl.10:00 - 16:00
Det siger gæsterne
4.6

powered by

Tripadviser Logo 4.0

4.0 anmeldelser

Tripadviser Logo Google Rating
4.3 4.3
Spiseliv logo
4.3

Spiseliv Rating 4.3

Odense havn byder på andet end den fantastiske udsigt, her ligger Restaurant Nordatlanten, som en integreret del af det Nordatlantiske Hus. Det Nordatlantiske Hus åbnede i november 2013 et kulturhus hvor Grønland, Færøerne og Island møder Danmark. Huset byder på kulturoplevelser med nordatlantiske kunstnere, udstillinger og foredrag. Restauranten Nordatlanten byder på de allerbedste smagsoplevelser fra de nordatlantiske lande og ligger med sin placering med udsigten over vandet og den smukke havn helt ideelt.

Køkkenet har klare referencer til det franske og nordatlantiske køkken. Flere gange om året besøger restauranten de nordatlantiske lande for at finde inspiration og få nye leverandører fra Grønland, Island og Færørene. Køkkenet benytter sig derudover af råvarer fra lokalområdet og menuen, som skifter en gang om måneden følger sæsonen. Alt er lavet fra bunden, restauranten bager selv deres brød, koger selv deres fond, sylter, tørrer og marinerer. Man mærker tydeligt at der er en stor kærlighed for madlavningskunsten. På menukortet finder man specialiteter som Elg, Kammuslinger fra Island, færøsk ølsirup og hjemmelavet mayonnaise med grønlandsk kvan.

Lørdag, søndag og helligdage kan man nyde en stor og lækker brunchbuffet med nordatlantiske detaljer, som kan få enhver i et forrygende morgenhumør. Brunchen er oftest udsolgt, så det anbefales at bestille bord i god tid.

I sommerhalvåret kan man nyde middagen under åben himmel på den hyggelig terrasse, hvor man kommer tæt på den smukke udsigt.

NYHED: Restaurant Nordatlanten lancerer i august 2017 et spændende, nyt menu-koncept, hvor gæsterne får en endnu større oplevelse end tidligere med 3 forretter og 3 desserter og valget mellem forskellige hovedretter. 

Selskaber På 1. sal er det muligt at afholde konferencer, møder eller selskaber. Det store konferencerum er noget ud over det sædvanlige. Den færøske postmodernistiske kunstner Edward Fuglø har udsmykket den ene endevæg med kunstværket ”Svanedronningen”. Kunstværket lyser hele rummet op med sine kraftige klare farver og den eventyrlige stil giver rummet en atmosfære, som skaber de smukkeste rammer for en konference eller et selskab. Rummene er udstyret med det nødvendige AV udstyr og har flot udsigt til havn og vand.

 

Andre spisesteder