Noon - frokostordning og catering
Catering

Noon - frokostordning og catering

Otto Busses Vej 45 | 2450 København SV
Sabina
Spiseliv.dk

3 hurtige

1.

Menuer fra nogle af verdens bedste kokke

2.

Bæredygtigt fra A - Z uden kompromis

3.

Al mad lavet fra bunden 

Profil

Bæredygtig frokostordning lavet fra bunden til virksomheder i Storkøbenhavn

Pris
Frokost

63 -

Er I en virksomhed som gerne vil med på den grønne omstilling uden at gå på kompromis med smag, kvalitet samt den gode dyrevelfærd, så er Noon jeres ambitiøse frokostkoncept. 

Noon har allerede vist at de kan levere på alle parametre, værende lækre smagsfulde frokostretter lavet fra bunden, af opskrifter udviklet af nogle af verdens dygtigste kokke. Maden kan leveres som en traditionel frokostordning, hvor frokosten leveres færdig til jer hver dag. Vælger du derimod at gøre brug af Noon's koncept 'hybridkantine', tilberedes maden i Noon's centralkøkken, leveres i elbiler og anrettes færdig i jeres anretterkøkken af en dedikeret Noon-vært, hvor I ikke skal røre en finger. Nemt, enkelt, sundt, smagsfuldt og godt for miljøet.

På Noon´s hjemmeside bliver alle gæstekokke præsenteret, så I ved hvem som har kreeret de lækre frokostretter. Noon har eget bageri, så al brød er friskbagt hver dag inden levering. 

Frokostkonceptet er nemt at overskue og der er også mulighed for at sammensætte menuen

Green Noon - vegetarisk madoplevelse hvor frokostbuffeten leveres i fade og skåle, sharefood style og består af varme hovedretter, sprøde salater, kolde anretninger og friskbagt lyst og mørkt surdejsbrød fra bageriet på BaneGaarden.

Full Noon - frokostbuffet - sharefood style - leveret i fade og skåle. Varieret menu med alt det bedste fra planteriget og kød/fjerkræ/fisk. Varme hovedretter, sprøde salater, kolde anretninger og friskbagt lyst og mørkt surdejsbrød fra bageriet på BaneGaarden.

Mix Noon - Her er der mulighed for selv at sammensætte de to menuer så det passer til jeres behov. I kan vælge hvor mange kuverter I vil have af hver menu, eller vælge at have nogle faste vegetariske dage om ugen. 



Andre spisesteder