Nachos Field's

Mexikansk buffetrestaurant i Field's
Åbningstider:  Mandag-fredag: 11:00-20:00
Lørdag: 11:00-21:00
Priser: Hovedretter fra 89,- til 129,-

Nachos er en mexicansk restaurant, hvor du kan tanke op før, under eller efter shoppingturen i det store Field's shoppingcenter på Amager.

Restauranten er indrettet med spisebåse, kaktusser og andre effekter, som leder tankerne mod Det Vilde Vesten.Kortet rummer en række kendte og elskede klassikere fra det mexikanske køkken, for eksempel nachos, burritoer, chili con carne og enchiladas. Du kan også hoppe ombord i en BBQ-burger eller en gang pasta. Mange af retterne fås også i vegetariske udgaver.

Du kan også vælge at tage for dig af den store buffet, som tilbydes hver dag til frokost og aften. Til frokost koster buffeten kun 89 kroner, mens den om aftenen udbygges med ekstra retter og derfor står i 119 kroner.

Nachos tilbyder også levering af mad ud af huset, ligesom der også er mulighed for at afholde selskaber i restauranten. Ring til restauranten for at få et godt tilbud.

Nachos Field's

Field's Shopping, Arne Jacobsens Allé 12
2300 København S

Profil: Mexikansk buffetrestaurant i Field's

Åbningstider:
Mandag-fredag: 11:00-20:00
Lørdag: 11:00-21:00

Priser:
Hovedretter fra 89,- til 129,-

array(0) { }
select profile_ref.ref_id, profile.name, profile.address, profile.username, profile.address, profile.phone from profile_ref, profile where ((profile.id=profile_ref.ref_id and profile_ref.profile_id=17166) or (profile.id=profile_ref.profile_id and profile_ref.ref_id=17166)) and profile.status != "redirect" group by profile.id order by name

 

 

 

 

Nyhedsbrev

Modtag det ugentlige nyhedsbrev fra Spiseliv med inspiration til madoplevelser – ude og hjemme.

Bestil bord på Nachos

Dit navn: 
Din email: 
Dit tlf.nr.: 
Dato: 
Tidspunkt: 
Antal personer: 
Kommentarer:
Bemærk, at reservationen først er gældende, når du har modtaget en bekræftelse fra Nachos Field's.

Skriv til Nachos

Dit navn: 
Din email: 

Skriv din besked her: