Musling Bistro
Restaurant

Musling Bistro

Linnésgade 14 | 1361 København K
Sabina
Spiseliv.dk

3 hurtige

1.

Fiskebar og Bistro 

2.

Israels Plads nær Nørreport St

3.

Bæredygtig og fair pris

Profil

Fiskebar på Israels Plads med fokus på bæredygtighed og fair priser

Pris
Hovedret

60 - 185

Åbningstider
Tirsdag til lørdag: 12.00 til 24.00 (weekend 02.00)
(Køkkenet lukker kl. 22.00)

Søndag - Mandag lukket
Det siger gæsterne
4.6

powered by

Tripadviser Logo 4.0

4.0 anmeldelser

Tripadviser Logo Google Rating
4.3 4.3
Spiseliv logo
4.3

Spiseliv Rating 4.3

I 2015 åbnede teamet bag populære Kødbyens Fiskebar endnu en fiskerestaurant med fokus på lækre, smagsfulde fiskeanretninger til yderst retfærdige hverdagspriser. Den nye restaurant – lige ved Torvehallerne – fik navnet Musling Bistro.

Herfra bliver der fra tirsdag–lørdag serveret enkle, velkomponerede retter af friskfanget fisk, skaldyr og grønt. Fælles for ingredienserne er, at de afspejler restaurantens princip om at efterlade en bedre verden til de næste generationer. Derfor bliver fisk og skaldyr fanget efter bæredygtige metoder såsom net og line, som skåner havbunden og dyrelivets naturlige habitat, mens de økologiske og biodynamiske grøntsager bliver bragt hjem fra ’lokale’ landmænd, der deler Muslings bæredygtige overbevisning.

Det sæsonbetonede råvareudvalg leder naturligvis til hyppig udskiftning i menuen, men du kan altid være sikker på at være i kyndige, kulinariske hænder hos Musling, hvor du får lov at smage nogle af de bedste råvarer fra den danske naturs baghave.

Credoet om råvarer med omtanke på miljøet gælder også på vinfronten, hvor alle de skønne vine er uden tilsætning af kemi.

Indretningen er udført af den feterede, danske designer Henrik Vibskov, som giver et farverigt, krøllet spil op imod den ellers rå og rustikke indretning, der præger denne hyggelige fiskerestaurant.

 

Der er både plads ved baren, i sofaerne til lidt større selskaber, mens der bestemt også er plads til hyggelige, romantiske middage, hvor man kan spise med god samvittighed og nyde selskabet og de elegante fiske og skaldyrsanretninger.

Andre spisesteder