Mon Amour

Familiedrevet fransk bistro i Latinerkvarteret
Åbningstider:  Tirsdag-lørdag: 12-15 og 17-22
Søndag: 17-21.30
Priser:
Menuer fra 275,-

Nicolas Lammin vil med sin restaurant gerne give københavnerne en lille bid af det franske køkken, han selv er vokset op med og holder så meget af. En opvækst med god mad, gode råvarer og med opskrifter, som er gået i arv gennem generationer. Maden er ærkefransk med klassikere som foie gras, blåmuslinger og steak frites, som naturligvis er hjemmelavet fra bunden. Her er der fokus på god smag og service, og man fornemmer tydeligt kærligheden til maden. Mon Amour serverer hver dag en skiftende 3-retters menu med tilhørende vinmenu, men man kan også bare droppe forbi til en enkelt ret eller to.

Indretningen er enkel og lys. De patinerede grønne stole giver en god kontrast til de ellers mange lyse nuancer. Man sidder tæt, men det er hyggeligt, når stemningen er god og afslappet som her.

På det lille fortorv foran restauranten er der gjort plads til enkelte spisepladser, så man på ægte fransk manér kan sidde ude, hvis vejret tillader det.

Se mere info omkring aktuelle menuer på hjemmesiden.

 

Mon Amour

Skindergade 22
1159 København K

Profil: Familiedrevet fransk bistro i Latinerkvarteret

Åbningstider:
Tirsdag-lørdag: 12-15 og 17-22
Søndag: 17-21.30

Priser:
Menuer fra 275,-

array(0) { }
select profile_ref.ref_id, profile.name, profile.address, profile.username, profile.address, profile.phone from profile_ref, profile where ((profile.id=profile_ref.ref_id and profile_ref.profile_id=15354) or (profile.id=profile_ref.profile_id and profile_ref.ref_id=15354)) and profile.status != "redirect" group by profile.id order by name

 

 

 

 

Nyhedsbrev

Modtag det ugentlige nyhedsbrev fra Spiseliv med inspiration til madoplevelser – ude og hjemme.

Skriv til Mon Amour

Dit navn: 
Din email: 

Skriv din besked her: