Restaurant Michael D

Restaurant Michael D

Papirfabrikken 12 | 8600
Sabina
Spiseliv.dk
Profil

Moderne dansk/fransk inspireret restaurant med udsigt til Gudenåen

Pris
Hovedret

155 - 245

Menu

375 - 525

Åbningstider

Mandag - torsdag fra kl. 17:30 til 21:30
Fredag - lørdag fra kl. 17:30 til 22:00
Søndag fra kl. 17:30 til 21:00

Frokost

Åben ved forudbestilling af frokost

Skal man spise i Silkeborg, skal man spise med udsigt til Gudenåen. Og skal man spise godt, så er Michael D svær at komme udenom.

Det lidt uvante restaurantnavn har dybe kroge i historien om Silkeborg. Navnet på restauranten fører tilbage til Michael Drewsen, der grundlagde den gamle papirfabrik der startede udviklingen i området og blev til byen Silkeborg, der i en restaureret udgave huser restauranten samt hotellet Radisson Blu

I smukke omgivelser med kunst på væggene, friske blomster i vaserne og ikke mindst de store vinduer ud til Gudenåen kan du nyde morgenmad, frokost og lækker mad til aften. Der er sågar egen bådebro med loungemøbler, hvor man kan nyde et koldt glas hvidvin eller en drink inden maden.

Hvad enten det er bådebroen, den udendørs terrasse eller indendørs, så er hyggen sat i højsædet og man kan finde små kroge, hvor middagen kan være mere intim, eller man kan vælge borde, hvor man har udsyn til køkkenet.

Da restauranten ligger i forbindelse med et hotel kan du hver morgen nyde deres store morgenmadsbuffet til 150 kroner, hvor der er fri kaffe/the/juice.

Udover a la carte på aftenkortet kan du også vælge en sæsonmenu på 3, 4 eller 5 retter med appetizer og granité. Her vælger køkkenet hver måned de bedste råvarer og sammensætter menuen. Du kan endda udvide oplevelsen og vælge at supplere maden med en vinmenu. 

Der er mulighed for at leje de fantastiske rammer til egne selskaber. Michael D tilbyder også frokostplanker med lækre anretninger til 150 kroner. Dog kun mod bestilling.

Michael D byder velkommen alle ugens dage til en middag med fokus på gode råvarer, opmærksom betjening og stemningsfulde rammer.