Restaurant Michael D

Moderne dansk/fransk inspireret restaurant med udsigt til Gudenåen
Åbningstider:  Mandag - torsdag fra kl. 17:30 til 21:30
Fredag - lørdag fra kl. 17:30 til 22:00
Søndag fra kl. 17:30 til 21:00
Priser: Hovedretter fra 155,- til 245,-
Menuer fra 375,- til 525,-

Skal man spise i Silkeborg, skal man spise med udsigt til Gudenåen. Og skal man spise godt, så er Michael D svær at komme udenom.

Det lidt uvante restaurantnavn har dybe kroge i historien om Silkeborg. Navnet på restauranten fører tilbage til Michael Drewsen, der grundlagde den gamle papirfabrik der startede udviklingen i området og blev til byen Silkeborg, der i en restaureret udgave huser restauranten samt hotellet Radisson Blu

I smukke omgivelser med kunst på væggene, friske blomster i vaserne og ikke mindst de store vinduer ud til Gudenåen kan du nyde morgenmad, frokost og lækker mad til aften. Der er sågar egen bådebro med loungemøbler, hvor man kan nyde et koldt glas hvidvin eller en drink inden maden.

Hvad enten det er bådebroen, den udendørs terrasse eller indendørs, så er hyggen sat i højsædet og man kan finde små kroge, hvor middagen kan være mere intim, eller man kan vælge borde, hvor man har udsyn til køkkenet.

Da restauranten ligger i forbindelse med et hotel kan du hver morgen nyde deres store morgenmadsbuffet til 150 kroner, hvor der er fri kaffe/the/juice.

Udover a la carte på aftenkortet kan du også vælge en sæsonmenu på 3, 4 eller 5 retter med appetizer og granité. Her vælger køkkenet hver måned de bedste råvarer og sammensætter menuen. Du kan endda udvide oplevelsen og vælge at supplere maden med en vinmenu. 

Der er mulighed for at leje de fantastiske rammer til egne selskaber. Michael D tilbyder også frokostplanker med lækre anretninger til 150 kroner. Dog kun mod bestilling.

Michael D byder velkommen alle ugens dage til en middag med fokus på gode råvarer, opmærksom betjening og stemningsfulde rammer. 

Restaurant Michael D

Papirfabrikken 12
8600 Silkeborg

Profil: Moderne dansk/fransk inspireret restaurant med udsigt til Gudenåen

Åbningstider:
Mandag - torsdag fra kl. 17:30 til 21:30
Fredag - lørdag fra kl. 17:30 til 22:00
Søndag fra kl. 17:30 til 21:00

Frokost:
Åben ved forudbestilling af frokost

Priser:
Hovedretter fra 155,- til 245,-
Menuer fra 375,- til 525,-

array(0) { }

Foråret betyder spisning med vandudsigt

select profile_ref.ref_id, profile.name, profile.address, profile.username, profile.address, profile.phone from profile_ref, profile where ((profile.id=profile_ref.ref_id and profile_ref.profile_id=15865) or (profile.id=profile_ref.profile_id and profile_ref.ref_id=15865)) and profile.status != "redirect" group by profile.id order by name

 

 

 

 

Nyhedsbrev

Modtag det ugentlige nyhedsbrev fra Spiseliv med inspiration til madoplevelser – ude og hjemme.

Skriv til Restaurant Michael D

Dit navn: 
Din email: 

Skriv din besked her: