Mastek Turbinehuset
Restaurant

Mastek Turbinehuset

Adelgade 12 | 1304 København K
Sabina
Spiseliv.dk

3 hurtige

1.

Selskaber

2.

Private dining

3.

Events og firma arrangementer

Profil

Flotte rammer til firmafesten, privat middag, selskaber i Turbinehuet

Pris

Mastek har mange års erfaring med at skabe lækre menuer til selskaber, private dining og store firmaarrangementer. Det værende små som store fester i huset eller på anden lokation. Mastek Turbinehuset ligger tæt på Kongens Nytorv på en sidevej til Gothersgade, så det kan næsten ikke blive mere centralt. Her er flotte moderne rammer i mørke farver og træ, hvor lyset får lov at gøre rammerne eksklusive og med en lækker terrasse foran. 

I forbindelse med det flotte lange bord til private dining og mindre selskaber, står køkkenet helt åbent, så man kan følge med i kokkenes arbejde, uden at man kan høre dem, takket være den gode akustik og indretning. Baren er på den anden side af bordet, så der er kort vej til næste omgang eller strække benene til en god aperitif inden middagen eller hænge ud til festen slutter.

Mastek Turbinehuset er dygtige til at hjælpe med at fylde rammerne ud for festen og værternes ønsker. Så om der er sat tid på eller man ønsker at danse til den lyse morgen, så er man velkommen til en god kop kaffe og en snak om mulighederne for det kommende arrangement. 

Mastek Turbinehuset kan kontaktes telefonisk eller online her

 

Andre spisesteder