Marv & Ben

Nutidig dansk gastronomi
Åbningstider:  Tirsdag - fredag 18.00 - 22.00
Lørdag 18.00-22.00
Lørdag serveres kun dagens ret

Frokoståbent efter aftale
Priser:
Menuer fra 325,- til 450,-

Marv & ben ligger i det hyggelige byhus bag Gl. Strand, hvor den prisvenlige gourmetrestaurant Saa Hvidt før havde til huse.

Det er fortsat Frederik Hvidt fra Saa Hvidt, der er bagmand, men det er køkkenchef Jonas Boelt, der står bag gryderne. Stilen er henad gourmet, men mere nede på jorden end før, og med et prisniveau i den endnu mere finanskrisevenlige ende af skalaen. 5 retter går fx for 350 kroner, men man er også velkommen til at vælge færre retter fra menuen, som består af tre forretter, tre hovedretter og tre desserter.

Omdrejnignspunktet er det danske køkken og sæsonens grøntsager, som kommer friskopgravede fra Hanebjerggård, Frederik Hvidts forældres gård nær Hillerød, flere gange om ugen. I tilberedningerne indgår en kombination af klassiske og moderne metoder med fokus på smag men også med molekylærgastronomiske effekter, man ikke lige finder på at lave derhjemme.

Vinkortet er stort og mangfoldigt med mange hvide, roséer og lette rødvine, der passer til den feminine og enkle stil i køkkenet. Flere vine fås på glas, og vintjeneren hjælper hellere end gerne med at finde glas, der passer til maden.

Restauranten er inddelt i tre afdelinger; to oppe og en nede, hvor det åbne køkken bidrager til den afslappede og uformelle stemning - her hersker ingen andægtighed, men bare ægte kærlighed til maden, vinene og de gode råvarer.

Marv & Ben

Snaregade 4
1205 København K

Profil: Nutidig dansk gastronomi

Åbningstider:
Tirsdag - fredag 18.00 - 22.00
Lørdag 18.00-22.00
Lørdag serveres kun dagens ret

Frokoståbent efter aftale

Priser:
Menuer fra 325,- til 450,-

array(0) { }
select profile_ref.ref_id, profile.name, profile.address, profile.username, profile.address, profile.phone from profile_ref, profile where ((profile.id=profile_ref.ref_id and profile_ref.profile_id=6149) or (profile.id=profile_ref.profile_id and profile_ref.ref_id=6149)) and profile.status != "redirect" group by profile.id order by name

 

 

 

 

Nyhedsbrev

Modtag det ugentlige nyhedsbrev fra Spiseliv med inspiration til madoplevelser – ude og hjemme.

Bestil bord på Marv & Ben

Dit navn: 
Din email: 
Dit tlf.nr.: 
Dato: 
Tidspunkt: 
Antal personer: 
Kommentarer:
Bemærk, at reservationen først er gældende, når du har modtaget en bekræftelse fra Marv & Ben.

Skriv til Marv & Ben

Dit navn: 
Din email: 

Skriv din besked her: