Manzel

Manzel

Rosengården 18 | 1174
Sabina
Spiseliv.dk

3 hurtige

1.

2.

3.

Profil

Libanesisk share food

Pris
Menu

375 - 440

På Manzel møder Mellemøstens smagfulde køkken New York coolness i en historisk dansk setting lige ved Nørreport.

Indretningen er sexet og stilfuld med forskellige temaer for hvert af restaurantens rum, der har navne som The Dark Rose, Casablanca, The Boom Boom Room og Mustique. Rummenes forskellige indretning og navnene afspejler et levende hjem med en international og dynamisk stil, hvor middagen både kan indtages i spisestuen, dagligstuen, loungen eller biblioteket. I det største af rummene er der plads til selskaber på op til 30 personer.

”Share food” er omdrejningspunktet på menuen, og ordet dækker over mez-mez og meza, små retter fra det libanesiske køkken, som serveres på fade og i skåle og rækkes rundt mellem gæsterne. Man kan vælge sine yndlingsretter fra a la carte kortet eller tage den store menu, ”Kbire” med 16 serveringer eller den lidt mindre ”Saghira med 12 serveringer. Her tages man på en rundtur i det libanesiske køkkens mange, smagfulde retter og slutter af med søde, syndige desserter.

Til maden serveres vin eller cocktails med eksotiske ingredienser som vandmelon, rose eller granatæble. Cocktails fås både med og uden alkohol.