Mandalay

Hyggelig frokostrestaurant og bar i Nyhavn
Åbningstider:  Mandag- torsdag: 10:00-18:00
Fredag-lørdag: 10:00-01:00
Søndag: 10:00-18:00

Mandalay er en nyåbnet frokostrestaurant i Nyhavn, hvor der er lagt stor vægt på indretningen, som er præget af nogle af Danmarks største designikoner. I det lille og intime restaurantlokale hænger både lamper fra Verner Panton og PH-sønnen Simon Henningsens ikoniske lamper, som stammer fra det gamle Radiohus på Frederiksberg. En trappe fører op til overetagen, hvor der er flere spisepladser og en flot udsigt over det gamle Nyhavn på den anden side af kanalen.  

I hverdagene serveres der et fristende udvalg af klassisk, højtbelagt smørrebrød, som kan skylles ned med et godt udvalg af både klassiske og mere specielle øl. Du kan også dykke ned i det lille, men meget rimeligt prissatte vinkort, som byder på en række velvalgte biodynamiske vine. Der er kaffe på kanden eller fra La Marzocco-espressomaskinen og et udvalg af kager dertil. Du kan også tage kaffen og smørrebrødet med som take-away. 

Fredag og lørdag er der fyraftensstemning på Mandalay. Her holder restauranten holder åbent til klokken 01.00 og skruer op for musikken og drinkskortet. 

De lyst indrettede rum kan også danne ramme om et frokostmøde, en mini-konference med forplejning eller selskaber på op til 50 personer. Ring til restauranten og forhør dig om mulighederne.     

Mandalay

Nyhavn 38
1051 København K

Profil: Hyggelig frokostrestaurant og bar i Nyhavn

Åbningstider:
Mandag- torsdag: 10:00-18:00
Fredag-lørdag: 10:00-01:00
Søndag: 10:00-18:00

Priser:
Frokost fra 45,- til 75,-

array(0) { }
select profile_ref.ref_id, profile.name, profile.address, profile.username, profile.address, profile.phone from profile_ref, profile where ((profile.id=profile_ref.ref_id and profile_ref.profile_id=17174) or (profile.id=profile_ref.profile_id and profile_ref.ref_id=17174)) and profile.status != "redirect" group by profile.id order by name

 

 

 

 

Nyhedsbrev

Modtag det ugentlige nyhedsbrev fra Spiseliv med inspiration til madoplevelser – ude og hjemme.

Bestil bord på Mandalay

Dit navn: 
Din email: 
Dit tlf.nr.: 
Dato: 
Tidspunkt: 
Antal personer: 
Kommentarer:
Bemærk, at reservationen først er gældende, når du har modtaget en bekræftelse fra Mandalay.

Skriv til Mandalay

Dit navn: 
Din email: 

Skriv din besked her: