Mæt Café
Restaurant

Mæt Café

Valgårdsvej 8 | 2500
Sabina
Spiseliv.dk
Profil

Hyggelig café med god mad i Valby Kulturhus

Pris
Hovedret

40 - 120

Åbningstider
Mandag-fredag: 8-21
Lørdag-søndag: 9-18
Køkkenet lukker en time før
Det siger gæsterne
Tripadviser Logo Google Rating
3.6 3.6
Spiseliv logo
3.6

Spiseliv Rating 3.6

I bunden af Valby Kulturhus, lige ud til den nyrenoverede Toftegårds Plads, finder man Mæt Café. Indtil den store terrasse på solsiden af pladsen meget snart er klar, er caféen lidt svær at finde, men den er bestemt værd at lede efter.

På menuen er nemlig ærlig og redelig mad til nærmest rørende lave priser. Smukke salater, frisksmurt smørrebrød, sandwiches på hjemmebagt brød og mere regulære retter som fisk og bøf laves af sæsonens gode råvarer af kokke, der har arbejdet på langt finere steder, men som brænder for det enkle. I weekenderne serveres der brunch, en let og en tung, og også her bruges gode råvarer som pølser fra Slagter Lampe, skagenskinke og gode oste fra lokale og udenlandske mejerier.

Portionerne er i en størrelse, så man bliver mæt, men fås også i mindre versioner til børn - til en lidt lavere pris. I det hele taget er Mæt Café meget børnevenlig, og barnevognen kan parkeres ved indgangen eller foran terrassen, når den er klar.

Hver onsdag mellem kl. 19-21 kan man komme forbi til en bid mad, et lille glas og en god gang jazz med skiftende kunstnere. Det er gratis, uformelt og meget meget hyggeligt.

Andre spisesteder

Bestil bord på Mæt Café

*Bemærk, at reservationen først er gældende, når du har modtaget en bekræftelse fra Mæt Café