Cafe Christianshavn

Cafe Christianshavn

Sankt Annæ Gade 5 | 1416 København K
Sabina
Spiseliv.dk

3 hurtige

1.

Christianshavn

2.

Åben fra morgen til aften hele ugen

3.

Hyggelig og afslappet

Profil

Hyggelig og populær cafe på Christianshavn fra morgen til aften

Pris
Åbningstider

Man – tors 09:30 – 23:00
Fre og lør 09:00 – 24:00
Søn 09:00 – 23:00

Frokost

Alle dage: fra kl. 11:30 -

Cafe Christianshavn ligger i en hyggelig stille gade på Christianshavn, tæt på Christiania, Vor Frelser Kirke, Orlogsmuseet, Arkitekternes Hus, “Huset på Christianshavn”, Operaen, Christiansborg, Børsen, Metroen og Christianshavns kanal med de mange vuggende både. Kvarteret og cafeen er værd at besøge på alle årstider.

Cafe Christianshavn har rigtig gode burgere inklusiv en veggie og en crispy chicken version. Menukortet byder på wraps, snacks og der er tænkt på både vegetaren og veganeren i alle kategorier. Alle dage serveres en skøn kryds af brunch  og i weekenden indtil kl. 14:00 er den helt store luksus-brunch klar.

Cafeen åbner kl. 9:30 i hverdage og fredag til søndag. Om morgenen serverer Cafe Christianshavn morgenmad og -kaffe. Stemningen er afslappet og dagen kan begynde med et smil og lidt mundgodt. Frokosten er travl, men man kan altid ringe i forvejen og bestille, så står maden klar på det aftalte tidspunkt.

Aftenen byder på lækre og populære retter, så der er noget for enhver smag. Alt på menukortet kan skyldes ned med gode sager fra baren, lige meget om det er god kaffe, vin, øl, vand eller cocktails frem til kl.01 i weekenderne og kl.23 i hverdagene.

Cafe Christianshavn er den eneste Carlsbarg ambassadør på Christianshavn, med ti foskellige haner. 

Bestil bord på Cafe Christianshavn

*Bemærk, at reservationen først er gældende, når du har modtaget en bekræftelse fra Cafe Christianshavn