Traktørstedet Ludvigslyst
Restaurant

Traktørstedet Ludvigslyst

Julsøvej 248, Svejbæk | 8600
Sabina
Spiseliv.dk

3 hurtige

1.

Økologisk mad

2.

Selskaber 

3.

Dejlig mad 

Profil

Økologi og Romantik i Silkeborg

Pris
Hovedret

200 - 245

Menu

375 - 1200

Åbningstider

Se åbningstider på hjemmeside.

Det siger gæsterne
4.9

powered by

Tripadviser Logo Google Rating
4.5 4.5
Spiseliv logo
4.7

Spiseliv Rating 4.7

Midt i det smukke og idylliske Silkeborg, tæt på Himmelbjerget og lige ned til Julsø, ligger Traktørstedet Ludvigslyst. Det er ejer og restauratør Kira Provst Hansen, som siden starten af maj 2012 har gennemrenoveret og genåbnet Ludvigslyst som restaurant og traktørsted. 

Den klare ideologi er at levere økologisk og veltillavet mad, med særlig fokus på lokale råvarer og høj kvalitet. Kira kommer med erfaring bl.a. fra L’Estragon i Århus og Melsted Badehotel ved Gudhjem. Menukortet henvender sig både til frokost og aften gæster, det er enkelt men gennemtænkt, og skifter hver måned. Om onsdagen serveres der en onsdagsmenu hvor målet er, at silkeborggenserne kan få en smagsfuld rustik menu. Menuen skifter fra uge til uge, men består altid af 2 retter (forret og hovedret) til 245 kr. Der er selvfølgelig mulighed for at få ost, dessert og kaffe efterfølgende. Det er ekstremt populært og man er velkommen til at ringe på dagen for at høre til menuen.

Traktørstedet Ludvigslyst er ideelt til både større og mindre selskaber. Stedet er oplagt til romantisk bryllup, konfirmation, runde fødselsdage, barnedåbe, firmaarrangementer etc. Man kan komme direkte med bil, bus, tog eller båd, som kan ligge til ved stedets anløbsbro. Man kan også få arrangeret transport i en af Hjejleselskabets både. Menuerne er ikke standardiserede og vil blive sammensat i samarbejde med Kira for at sikre jer den bedste fest.  Loftet med fritliggende bjælker benyttes til alle typer arrangementer. Alt fra fester, intimkoncerter til kunstudstillinger. 

Andre spisesteder