Bisserup Strand Kro
Restaurant

Bisserup Strand Kro

Bisserup Havnevej 67 | 4243 Bisserup
Sabina
Spiseliv.dk
Profil

Kro med selskabslokaler, a la carte og overnatning med fantastisk udsigt i skønne omgivelser

Pris
Frokost

129 -

Menu

149 -

Åbningstider
Åbent hele året mandag - søndag:
Mandag - fredag: 17 - 23 (åbner til frokost ved bestilling til min 10 pers)
lørdag - søndag: 11:30 - 23
Det siger gæsterne
4.2

powered by

Tripadviser Logo 3.5

3.5 anmeldelser

Tripadviser Logo Google Rating
4 4
Spiseliv logo
3.9

Spiseliv Rating 3.9

Bisserup Strand kro, tidligere Lods-Kroen, er beliggende ved havnen i det idylliske gamle fiskerleje Bisserup, direkte ud til Smålandshavet. Kroens restaurant har en meget særpræget og spændende atmosfære, der har tilknytning til fortidens fisker- og bondesamfund.

Kroen byder fredag, lørdag og søndag aften på spis og drik hvad du kan for blot kr. 249,- (kr. 120,- for børn u. 12 år). Der kan vælges blandt 4 slags fadøl, 3 slags vin, sodavand og kaffe.

Lørdag og søndag bydes på stor dansk frokostbuffet fra kl. 11:30 - 14:00 eller 12:30 - 15:00, igen spis og drik hvad du kan for blot kr. 249,- (kr. 120,- for børn u. 12 år). Børn under 2 år spiser gratis både til frokost og aften.

På den hyggelig veranda med den skønneste udsigt er der udendørs servering i sommersæsonen. Har man lyst til en dukkert, er her en dejlig badestrand og den naturskønne omegn indbyder til traveture. 

Pia Løvensten har stor erfaring med afholdelse af selskaber, hvor hun i samarbejde med kunden vil gøre alt for at hele selskabet får en god oplevelse i uformelle rammer.

Pia driver Lodskroen sammen med sin søn, Sebastian Nick Viskum Løvensten, der siden sine små barneår har været vant til at begå sig i et restaurantkøkken. Sebastian blev i 2011 uddannet som kok med medalje, og modtog ligeledes en præmie for ekstraordinær kreativitet. Pia og Sebastian har valgt at Lodskroen skal være et sted hvor maden er en kombination af det tradtionelle og det nye internationale køkken, og der bliver lagt vægt på at maden serveres i uformelle omgivelser med et smil på læberne. Hygge er et "must "på Lodskroen.

Andre spisesteder

Bestil bord på Bisserup Strand Kro

*Bemærk, at reservationen først er gældende, når du har modtaget en bekræftelse fra Bisserup Strand Kro