Liberty Burgers & Grill
Restaurant

Liberty Burgers & Grill

Fisketorvet Shopping Center Kalvebod Brygge 59 | 1560 København
Sabina
Spiseliv.dk

3 hurtige

1.

Saftige Burgere

2.

Tæt på Cinemaxx

3.

Rustik indretning 

Profil

Ægte amerikansk køkken ved Cinemaxx

Pris
Hovedret

80 - 225

Åbningstider
Alle dage 10-22
Det siger gæsterne
2.7

powered by

Tripadviser Logo 3.5

3.5 anmeldelser

Tripadviser Logo Google Rating
3.5 3.5
Spiseliv logo
3.2

Spiseliv Rating 3.2

Liberty Burgers & Grill har den bedste udsigt på Fisketorvet. Fra restauranten har du et fantastisk vue over havnen og det pulserende liv ude og inde. Liberty har et ægte amerikansk køkken med fokus på de gode råvarer, kvalitet og lægger vægt på det autentiske. 

Du kan nyde de gode amerikanske burgere i afslappende omgivelser. På menuen er der et stort udvalg af slagsen, hvor du selv vælger bolle og tilbehør. Der er den originale burger, vegetar burger, lakse burger, MC Daddy med pulled beef, Mission Accomplished der er en Liberty special med dobbelt bøf, dobbelt bacon og lækker garnish. Desuden en mexi buger og en kyllinge burger. Så der er stort set en burger for hver en smag og grad af sult. I den mere lette ende finder du salater og sandwich og som hovedretter er der ribeye, mørbrad, kalvefilet, fisk og fjerkræ. Du finder også specielle retter udvilket til børn. Blandt drikkevarerne er der rigtige amerikanske milkshakes, vine, øl, sodavand og varme drikke.

Liberty Burgers & Grill byder alt i alt på traditionelle amerikanske retter og lækre burgers til de der har brug for en pause fra shopping, et måltid før en biograftur eller bare vil ud på Fisketorvet og nyde den gode udsigt. Selskaber er velkomne. Husk at ringe og bestille bord. 

Andre spisesteder

Bestil bord på Liberty Burgers & Grill

*Bemærk, at reservationen først er gældende, når du har modtaget en bekræftelse fra Liberty Burgers & Grill