Leonore Christine

Leonore Christine

Nyhavn 9 1051 København K | 1051
Sabina
Spiseliv.dk

3 hurtige

1.

2.

3.

Det siger gæsterne
4.3

powered by

Tripadviser Logo 3.5

3.5 anmeldelser

Tripadviser Logo Google Rating
3.6 3.5
Profil

Dansk/fransk Gourmet

Pris
Hovedret

225 - 300

Åbningstider
Restaurant: 10.00 - 24.00

Køkken: 11.00 - 22.30

Nyhavn er et trækplaster året rundt. Både for turister og det hjemlige folkefærd.

Det ældste hus i Nyhavn ligger på solsiden og er bygget i 1681 kort tid efter Christian V indviede Nyhavnskanalen. I dag huser bygningen Restaurant Leonora Christine. Lokalerne er nænsomt restaureret. Hvide duge på bordene, polstrede stole med kurveflet i ryggen, masser af levende lys og kunst i guldrammer understreger den romantiske linie, der er lagt i indretning.

Restauranten kan byde ca.50 gæster indenfor og det er som regel en god ide at bestille bord. Især hen mod weekenden eller hvis man ønsker at sidde ved vinduet for at kunne følge med i livet udenfor og kunne nyde udsigten til de gamle skibe i kanalen.

Frokosten byder på klassisk dansk smørrebrød som f.eks. hønsesalat, lun leverpostej, laks, rejer eller en frokosttallerken med husets specialiteter. Aftenmenuen kan være dagens tastingmenu på 5 eller 6 retter eller månedens menu på enten 2 eller 3 retter. Så snart forårssolen begynder at vise sig, bliver bordene sat udenfor og du kan nyde retterne under parasollerne i det summende Nyhavn.

Leonora Christine har også sin helt egen charmerende lille gårdhave, hvor der bliver dækket op i de varmeste måneder. Her er det som at blive sat flere hundrede år tilbage i tid. Gården omkranses af den gamle husfacade med rødt bindingsværk og gulkalket murværk og har næppe ændret udseende siden H.C. Andersen, Kuhlau, og Bournonville gik i gaden for over 200 år siden.

Bestil bord på Leonore Christine

*Bemærk, at reservationen først er gældende, når du har modtaget en bekræftelse fra Leonore Christine