Restaurant Leonardo

Restaurant Leonardo

Kongevejen 195 2840 Holte |2840
Sabina
Spiseliv.dk
Profil

Restaurant i Holte - del af hotellet og konferencecentret Comwell Holte

Pris
Hovedret

190 - 230

Menu

265 -

Åbningstider

Mandag - fredag 07.00 - 24.00 & lørdag - søndag 07.30 - 24.00

Restaurant Leonardo i Holte ligger smukt placeret i privat naturområde. Køkkenet byder på "middelhavskøkken med nordisk accent". Her tilberedes de gode, lokale råvarer med inspiration fra Toscana og Provence. Det lille á la carte-kort skifter et par gange om året. Og udover dette tilbyder Leonardo altid en tre-retters menu til 265 kr. Vælger man fra kortet, bliver middagen en kende dyrere - men priserne er stadig i den rimelige ende. Og det fine, lille vinkort satser primært på vine, der er til at betale sig fra. Selv om der dog er enkelte dyre eksklusive og eksklusive flasker, hvis man har lyst til at slå sig løs. Restauranten serverer frokost og aftensmad og har brunchbuffét hver søndag med mange lokale lækkerier. Leonardo er en del af hotellet og konferencecentret Comwell Holte, men udefra kommende gæster er mere end velkomne. Fordelen er, at der er mennesker og liv i restauranten, uanset hvornår man træder ind.
Restaurant Leonardo i Holte ligger smukt placeret i privat naturområde. Køkkenet byder på "middelhavskøkken med nordisk accent". Her tilberedes de gode, lokale råvarer med inspiration fra Toscana og Provence. Det lille á la carte-kort skifter et par gange om året. Og udover dette tilbyder Leonardo altid en tre-retters menu til 265 kr. Vælger man fra kortet, bliver middagen en kende dyrere - men priserne er stadig i den rimelige ende. Og det fine, lille vinkort satser primært på vine, der er til at betale sig fra. Selv om der dog er enkelte dyre eksklusive og eksklusive flasker, hvis man har lyst til at slå sig løs. Restauranten serverer frokost og aftensmad og har brunchbuffét hver søndag med mange lokale lækkerier. Leonardo er en del af hotellet og konferencecentret Comwell Holte, men udefra kommende gæster er mere end velkomne. Fordelen er, at der er mennesker og liv i restauranten, uanset hvornår man træder ind.