Le Caprice
Restaurant

Le Caprice

Nansensgade 24 | 1366 København K
Sabina
Spiseliv.dk

3 hurtige

1.

Intim fransk restaurant

2.

Klassisk fransk køkken

3.

Nær Nørreport St.

Profil

Fransk restaurant med smalt og skiftende menukort

Pris
Hovedret

250 -

Menu

300 - 400

Åbningstider

Torsdag-Lørdag: kl 17-24

Det siger gæsterne
Tripadviser Logo 4.5

4.5 anmeldelser

Tripadviser Logo Google Rating
4.7 4.7
Spiseliv logo
4.6

Spiseliv Rating 4.6

Intim fransk restaurant med små stuer, dækket op med duge, farverige lys, dæmpet belysning og smukke blomster. Stuen har et mindre rum, som er delvis lukket af mur og glasvæg med plads til langbord til det lille selskab. Dette skaber en hyggelig atmosfære og rummelighed i restauranten. Le Caprice ligger på et hjørne i Nansensgade i gåafstand fra Nørreport, hvor man om sommeren kan sidde og nyde et godt glas vin eller en god middag i bedste fortovsstil. 

Maden er det bedste af det gode klassiske franske køkken uden moderne twist og værtskabet er med fransk charme, ligesom Vincent altid har gjort det. Tidligere stod Vincent i spidsen for Carte Blanche på Østerbro, men har nu til huse i Nansensgade. Ren nostalgi på ny adresse. Mange af stamgæsterne er fulgt med og nye er kommet til og det er tydeligt, at Vincent kender sine gæster og ved hvad de kan lide, men elsker også at inspirere og derfor er der nye retter fra det store franske køkken hver uge.

Menukortet består af 3 forretter, 3 hovedretter som skiftes ud løbende, ost og desserter. Herfra vælger man det antal retter man ønsker til en fast pris.

Andre spisesteder