LaLaLa

LaLaLa

Strandgade 98 |1401
Sabina
Spiseliv.dk
Profil

Sydfransk bistro på Christianshavn

Pris
Hovedret

185 - 265

Menu

275 -

Åbningstider

Køkkenets åbningstid:
Man-ons: 17.30-21.00
Tors-lør: 17.30-22.00
Søndag lukket.

Strandgade på Christianshavn har i mange år været kendt som hjemsted for Noma - den nordiske gastronomis ultimative bastion.

Men nu har Strandgade fået LaLaLa; en sydfransk gastronomisk højborg, hvor den afslappede franske stemning hersker, hvor de robuste Rhône-vine flyder i glasset og hvor de rustikke og solide landretter simrer i gryderne. Enkel og veltillavet mad af gode råvarer og til en pris, hvor de fleste kan være med.

Hos LaLaLa finder du en dybt forankret kærlighed til det franske køkken, og du kan ikke undgå at føle dig en smule mere rød, hvid og blå, når du mæsker dig i kaninterrine, hummerbisque, foie gras med sauternes og entrecôte med røget marv og sauce choron - også kendt som tomatiseret béarnaise.

Det er solid og ukompliceret mad med fokus på råvarer og velsmag.

Navnet LaLaLa understreger det afslappede, men er samtidig en hyldest til vinbonden Etienne Guigals stjernevine La Mouline, La Turque og La Landonne – også kendt som The La La Las. De tre vine er selvfølgelig også at finde på LaLaLas vinkort, som udelukkende fokuserer på vine fra det store franske vinland, naturligvis med en forkærlighed for de sydfranske saftbomber fra Rhône.  

 

Strandgade på Christianshavn har i mange år været kendt som hjemsted for Noma - den nordiske gastronomis ultimative bastion.

Men nu har Strandgade fået LaLaLa; en sydfransk gastronomisk højborg, hvor den afslappede franske stemning hersker, hvor de robuste Rhône-vine flyder i glasset og hvor de rustikke og solide landretter simrer i gryderne. Enkel og veltillavet mad af gode råvarer og til en pris, hvor de fleste kan være med.

Hos LaLaLa finder du en dybt forankret kærlighed til det franske køkken, og du kan ikke undgå at føle dig en smule mere rød, hvid og blå, når du mæsker dig i kaninterrine, hummerbisque, foie gras med sauternes og entrecôte med røget marv og sauce choron - også kendt som tomatiseret béarnaise.

Det er solid og ukompliceret mad med fokus på råvarer og velsmag.

Navnet LaLaLa understreger det afslappede, men er samtidig en hyldest til vinbonden Etienne Guigals stjernevine La Mouline, La Turque og La Landonne – også kendt som The La La Las. De tre vine er selvfølgelig også at finde på LaLaLas vinkort, som udelukkende fokuserer på vine fra det store franske vinland, naturligvis med en forkærlighed for de sydfranske saftbomber fra Rhône.  

 

Bestil bord på LaLaLa

*Bemærk, at reservationen først er gældende, når du har modtaget en bekræftelse fra LaLaLa