Restaurant Lagunen

Restaurant Lagunen

Nivå Strandpark 19 | 2990
Sabina
Spiseliv.dk

3 hurtige om restauranten

1.

2.

3.

Profil

Rigtig hyggelig, uformel restaurant med havneudsigt i Nivå.

Pris
Hovedret

129 - 264

Åbningstider

Tirs–Tors: 12.00–22.00 (Køkkenet lukker kl. 20.30)
Fre–Lør: 12.00–23.00 (Køkkenet lukker kl. 21.00)
Søn: 12.00–22.00 (Køkkenet lukker kl. 20.00)

Lagunen er en – om end ikke skjult, så i hvert fald ydmyg – perle på den mindre Nivå Havn. Indretningen er holdt i et simpelt udtryk med maritime detaljer og billeder på væggene – ophavet er bestemt ikke glemt her hos Lagunen.

Restauranten, der i sin udformning minder om et skib (med mast og hejst flag bag bygningen), er et skøn og uformel restaurant, hvor ens fornemmelse hurtigt fortæller en, at her er alle velkomne; uanset hvem du er. Her er hverken kopierede designklassikere eller hvide duge på bordene – til gengæld er der et varmt, venligt og hjemligt værtskab, som mange restauranter kunne tage ved lære af.

Restaurantens ydmyge fremtoning står til gengæld i skarp kontrast til de elaborerede retter, som kommer ude fra køkkenet. Her er ingen plads til hel- eller halvfabrikat fra dåse. Alt er lavet fra bunden – hvad enten det gælder brød, dressinger eller resten af tallerknernes ingredienser. Selv rygning af blåmuslinger står Lagunen selv for.

Alle anstrengelserne giver naturligvis mere smag og bid til retterne, når bliver gjort med respekt og omhu for råvarerne – hvilket er tilfældet på denne lille perle af en restaurant.

Fisk og skaldyr fra den nærliggende Sletten Havn udgør de primære hovedingredienser på menukortet; både når det gælder frokost- og aftenkortet. Lagunen er derfor en oplagt mulighed for at smage nogle af de goder, som findes i de danske farvande.

Restauranten har også sin egen lille urtehave udenfor, hvorfra der er masser af smag at hente, samt smukke spiselige blomster som pynter de smukke retter.

Udenfor er der også masser af pladser, hvor gæsterne enten kan nyde maden eller blot en forfriskende øl, mens man kan nyde vandet og livet på havnen. Der er også terrassevarmere og mulighed for at overdække udendørsarealet til de dage, hvor sommersolen gemmer sig bag grå skyer.

Lagunen byder – ca. en gang om måneden – på live musik, hvor der er masser af god stemning. Restauranten er et populært sted, og derfor anbefales det også at forudbestille bord – enten telefonisk eller på Lagunens hjemmeside.

 

Bestil bord på Restaurant Lagunen

*Bemærk, at reservationen først er gældende, når du har modtaget en bekræftelse fra Restaurant Lagunen