Restaurant Lagunen
Restaurant

Restaurant Lagunen

Nivå Strandpark 19 | 2990 Nivå
Sabina
Spiseliv.dk

3 hurtige

1.

Mad lavet fra bunden

2.

Nivå havn

3.

Stor terrasse til det meste sommervejr

Profil

Hyggelig og uformel restaurant med havneudsigt i Nivå.

Pris
Hovedret

129 - 264

Åbningstider
Tirs–Tors: 12.00–22.00 (Køkkenet lukker kl. 20.30)
Fre–Lør: 12.00–23.00 (Køkkenet lukker kl. 21.00)
Søn: 12.00–22.00 (Køkkenet lukker kl. 20.00)
Det siger gæsterne
4.6

powered by

Tripadviser Logo Google Rating
4.2 4.2
Spiseliv logo
4.4

Spiseliv Rating 4.4

Lagunen er en perle på den mindre Nivå Havn. Indretningen er holdt i et simpelt udtryk med maritime detaljer og minder i sin udformning om et skib, med mast og hejst flag bag bygningen. En skøn og uformel restaurant med et varmt, venligt og hjemligt værtskab.

Restaurantens ydmyge fremtoning står i skarp kontrast til de elaborerede retter, som kommer ude fra køkkenet. Her er ingen plads til hel- eller halvfabrikat fra dåse. Alt er lavet fra bunden – hvad enten det gælder brød, dressinger eller resten af tallerknernes ingredienser. Selv rygning af blåmuslinger står Lagunen selv for.

Alle anstrengelserne giver naturligvis mere smag og bid til retterne, når det bliver gjort med respekt og omhu for råvarerne – hvilket er tilfældet på denne lille perle af en restaurant.

Fisk og skaldyr fra den nærliggende Sletten Havn udgør de primære hovedingredienser på menukortet; både når det gælder frokost- og aftenkortet. Lagunen er derfor en oplagt mulighed for at smage nogle af de goder, som findes i de danske farvande.

Restauranten har også sin egen lille urtehave udenfor, hvorfra der er masser af smag at hente, samt smukke spiselige blomster til at pynte maden med.

Udenfor er der masser af pladser, hvor gæsterne kan nyde maden eller blot en forfriskende øl, mens man kan nyde vandet og livet på havnen. Terrassevarmere og  det mobil overdække til udendørsarealet luner de dage, hvor sommersolen gemmer sig bag grå skyer.

Lagunen byder – ca. en gang om måneden – på live musik, hvor der er masser af god stemning. Restauranten er et populært sted, og derfor anbefales det også at forudbestille bord – enten telefonisk eller på Lagunens hjemmeside.

 

Andre spisesteder

Bestil bord på Restaurant Lagunen

*Bemærk, at reservationen først er gældende, når du har modtaget en bekræftelse fra Restaurant Lagunen