Bertrand åbnede La Galette på selvsamme adresse for mere end 30 år siden og har glædet sine gæster med de lækreste madpandekager - på fransk Galette - som laves på boghvedemel og fyldes med en god balance af de forskellige ingredienser, så man bliver behagelig mæt og måske kan toppe frokosten eller aftensmaden med en lille dessert pandekage og god kop kaffe til.
Menukortet byder på mange varianter af fyld, så uanset hvad du godt kan lide, så får du en crepe som smager dig. Måske en sen morgenmad, hvor fyldet er ost, spejlæg og bacon eller en lidt tungere med emmentaler, roquefort og gedeost. Ostene er hentet fra Frankrig, så du får den autentiske smag af franske crepes. Æblecideren bør man absolut drikke til og denne serveres i de fineste kopper fra La Galette. Pandekagerne er både glutenfri og laktosefri, så har man denne allergi, kan man trygt spise her.
Hele sommeren kan man sidde i gårdhaven i Larsbjørnsstræde mellem Københavns historiske bygninger og farverige blomster i altankasserne - det er meget uhøjtideligt og giver dig en Københavnsk tidslomme, som takket være La Galette´s mange gæster, fortsætter med at overraske nye gæster med sin lidt "skæve" eksistens.