La Bottega

La Bottega

C.W. Obels Plads 3A | 9000
Sabina
Spiseliv.dk

3 hurtige

1.

2.

3.

Profil

Italiensk cafe med bageri og slagterspecialiteter

Pris
Åbningstider

Mandag - fredag: kl. 10:00 - 18:00
Lørdag: kl. 10:00 - 14:00

La Bottega er fuld af liv både i køkkenet, i cafeen og ved delikatesseområdet. Ligemeget hvad tid man kigger forbi, er her en skøn aktivitet af brød der bliver bagt, pasta som bliver lavet i forskellige versioner, kød der skæres og krydres, gryder som syder med italienske klassikere og ikke mindst varmen og duften fra stenovnen. Om sommeren bliver der lavet lækker italiensk is.

Cafeen tilbyder udover de italienske specialiter, frisklavede sandwiches og dagens suppe, så her er virkelig noget for enhver smag.

Der er 2 indgange til La Bottega, den ene fra gården, hvor man også finder en skøn terrasse og kan nyde solen i læ for vinden hele sommeren. Herfra træder man direkte ind i cafe området med de smukke træborde. Den anden indgang er fra Adelgade og her er det første man møder, delikatesse- og slagter afdelingen, uden at skulle forbi alle de spisende gæster først. 

Carlo og Lida Liberati, som også driver La Locanda i samme gård, står bag denne charmerende cafe og har formået at skabe et lille stykke Italien i hjertet af Ålborg. Og man er ikke i tvivl, de har hjertet med i alt hvad der bliver lavet.

 

Bestil bord på La Bottega

*Bemærk, at reservationen først er gældende, når du har modtaget en bekræftelse fra La Bottega