Kystgaarden

Kystgaarden

Tinkerup Strandvej 8a | 3250
Sabina
Spiseliv.dk

3 hurtige

1.

2.

3.

Profil

Idyllisk beliggende restaurant og selskabslokaler

Pris
Åbningstider

Fra Sankt Hans 23. juni til midt august
Mandag - søndag: kl. 11 - 21 (køkkenet kl. 20)

Åben for selskaber hele året

På toppen af Sjælland lige ud til vandet ligger Kystgaarden, hvor man kan nyde en dejlig frokost, en dejlig aften i a la carten, eller fejre sin næste begivenhed i smukke lokaler, med den skønneste udsigt.

Vil man ud til kysten og nyde en lækker frokost med bl.a. friskstegte fiskefiletter, hjemmelavede fiskefrikadeller og egne røgvarer, så er Kystgaarden stedet at besøge. Frokosten byder også på andre lækkerier end fisk, så der er noget for enhver smag. Frokosten er åben alle dage fra kl. 11 - 17 fra Sankt Hans den 23. juni frem til midt august.

Aftenkortet er ligeledes inspireret af sæsonens friske råvarer og der tages udgangspunkt i klassiske og uhøjtidelige sommer retter, så som Husets burger, en saftig Ribeye, Stjerneskud eller et Charcuteri fad. Læs mere på restaurantens menukort. Restauranten er åben alle aftener kl. 17 - 22, fra Sankt Hans den 23. juni til midt august.

Selskaber på Kystgaarden kan være lige fra et lille intimt selskab på 14 personer til det helt store kalas med plads til 140 gæster. Den naturskønne beliggenhed åbner for masser af muligheder, hvis man vil tilføje sit selskab en ekstra oplevelse. Man kan gå en tur ad Gilbjerg-stien inden desserten, nyde velkomstdrinken i vandkanten eller eftermiddagskaffen på et tæppe i klitterne.

Kystgaarden har forskellige selskabspakker, men her er masser af erfaring at trække på hvis man har andre ønsker. Hos Kystgaarden starter et selskab oftest med en kop kaffe og en smuk udsigt, så ring gerne inden De kommer forbi.

Bestil bord på Kystgaarden

*Bemærk, at reservationen først er gældende, når du har modtaget en bekræftelse fra Kystgaarden