Så meget i centrum af København, som man kan komme, ligger den klassiske smørrebrødsrestaurant Kronborg i Brolæggerstræde – tæt på Københavns Byret og Gammeltorv.
Restauranten er hyggeligt indrettet med fritliggende bjælker i loftet, pejs og gamle billeder, tegninger og kopier af danske kalkmalerier på væggene.
Kronborgs speciale er god hjemmelavet mad baseret på gode råvarer. Maden er lavet fra bunden og betjeningen er venlig og opmærksom og giver gerne god vejledning om f.eks. snapse og øl, der går godt til maden. Og du finder et rigtig godt udvalg af spændende og mindre kendte snapse og øl på Restaurant Kronborg.
Prøv nogle af Restauration Kronborgs signaturretter, som f.eks. den hjemmelavede svenske Brantevik sild, pariserbøffen, der laves af tatarkød eller den hjemmebagte Eckersbergkage – en lækker mandelkage med chokoladecreme, som bages efter indehaverens mors opskrift.