Kong Volmer er en udpræget dansk frokost restaurant med smørrebrød, lunt og sødt. Beliggende i Svendborgs charmerende gågade med masser af butiksliv og en stor terrasse med udsigt til havnen.
Mikkel som driver restauranten, har i mange år stået som køkkenchef hos Kong Volmer i Odense og nu som vært i eget hus, med et stærkt og serviceminded hold. Ditte som kok og Simone som tjener.
Restauranten er lille og hyggelig med smukke egetræsborde og flotte fotos fra bl.a. Svendborg. Selvom at stuen er smal, er der god plads omkring bordene og med de komfortable stole, er det let at sætte sig til rette og nyde en god dansk frokost med venligt værtsskab.
For de småsultne eller dem som har svært ved at vælge, er der Hapsere. Hapsere er små stykker smørrebrød, så man kan vælge en god variation af de kolde og dermed en oplevelse af at have fået tapas på dansk.
Aften åbent ved traditionelle højtider, da Kong Volmer hvert år fejre alt lige fra Påsken, Mortensaften, Julen, Vildtaftener, Sildebordet til Øllet og Snapsen.
Kong Volmer laver også mad ud af huset, både til møder, frokostordning og selskaber og så kan man booke restauranten til private/firma arrangementer.
Take away af smørrebrød bestilles online.