Kokkeriet

Gourmetrestaurant med Michelinstjerne i Nyboder. Også catering og kokkeskole.
Åbningstider:  Mandag - lørdag 18.00-01.00
Priser: Hovedretter fra 350,- til 400,-
Menuer fra 900,- til 1200,-

På et hjørne af Kronprinsessegade lige ved Nyboder ligger Kokkeriet, som er en af Danmarks førende gourmetrestauranter.

Restauranten blev i 2009 tildelt en stjerne i Michelinguiden for restaurantens suveræne mad og vin. Stjernen har restauranten stadig, og stemningen er fortsat afslappet, imødekommende og med stor vægt på gæstens afslapning og komfort. Interiøret er varmt og indbydende, og restaurantlokalet er blandt andet udsmykket kunstværker af Marco Evaristti. 

Køkkenet ledes af David Johansen, som bestræber sig på at genskabe minderne om de fremragende, klassiske danske retter, som vi til tider glemmer eller tager for givet. David Johansen tager udgangspunkt i de kendte smage, og leger sig herefter frem til nye og overraskende smagskombinationer. 

Der er mulighed for at vælge den store menu med 18 serveringer og tilhørende vinmenu, men der er også mulighed for en lidt mindre version på 14 serveringer.

Spiser du middag på Kokkeriet om tirsdagen, bliver du også udsat for 'Tirsdagstesten', hvor den mindre smagemenu kvit og frit bliver opgraderet med fire ekstra retter, som køkkenet er i færd med at udvikle. Du får altså den store menu til den lille menus pris.

Om onsdagen inviterer restauranten lovende kokkeelever fra hele landet til at teste deres evner af i et michelinkøkken. Kokkeelevernes fire ekstra retter får du også gratis oveni, når du bestiller en menu om onsdagen. 

De klassiske vine fra Europa vejer tungt på det store vinkort, men der er også plads til resten af verden, ligesom der er mulighed for at smage nogle af verdens bedste naturvine. 

Kokkeriet tilbyder også kokkeskoler og catering til selskaber. Det er også muligt at afholde private middage for større selskaber i Kokkeriets eksklusive selskabslokale.

Ring eller skriv til restauranten for at høre nærmere om de mange muligheder. 

Kokkeriet

Kronprinsessegade 64
1306 København K

Profil: Gourmetrestaurant med Michelinstjerne i Nyboder. Også catering og kokkeskole.

Åbningstider:
Mandag - lørdag 18.00-01.00

Priser:
Hovedretter fra 350,- til 400,-
Menuer fra 900,- til 1200,-

array(0) { }
select profile_ref.ref_id, profile.name, profile.address, profile.username, profile.address, profile.phone from profile_ref, profile where ((profile.id=profile_ref.ref_id and profile_ref.profile_id=233) or (profile.id=profile_ref.profile_id and profile_ref.ref_id=233)) and profile.status != "redirect" group by profile.id order by name

 

 

 

 

Nyhedsbrev

Modtag det ugentlige nyhedsbrev fra Spiseliv med inspiration til madoplevelser – ude og hjemme.

Bestil bord på Kokkeriet

Dit navn: 
Din email: 
Dit tlf.nr.: 
Dato: 
Tidspunkt: 
Antal personer: 
Kommentarer:
Bemærk, at reservationen først er gældende, når du har modtaget en bekræftelse fra Kokkeriet.

Skriv til Kokkeriet

Dit navn: 
Din email: 

Skriv din besked her: