Kokkeriet

Kokkeriet

Kronprinsessegade 64 1306 København K | 1306
Sabina
Spiseliv.dk
Profil

Gourmetrestaurant med Michelinstjerne i Nyboder. Også catering og kokkeskole.

Pris
Hovedret

350 - 400

Menu

900 - 1200

Åbningstider

Mandag - lørdag 18.00-01.00

På et hjørne af Kronprinsessegade lige ved Nyboder ligger Kokkeriet, som er en af Danmarks førende gourmetrestauranter.

Restauranten blev i 2009 tildelt en stjerne i Michelinguiden for restaurantens suveræne mad og vin. Stjernen har restauranten stadig, og stemningen er fortsat afslappet, imødekommende og med stor vægt på gæstens afslapning og komfort. Interiøret er varmt og indbydende, og restaurantlokalet er blandt andet udsmykket kunstværker af Marco Evaristti. 

Køkkenet ledes af David Johansen, som bestræber sig på at genskabe minderne om de fremragende, klassiske danske retter, som vi til tider glemmer eller tager for givet. David Johansen tager udgangspunkt i de kendte smage, og leger sig herefter frem til nye og overraskende smagskombinationer. 

Der er mulighed for at vælge den store menu med 18 serveringer og tilhørende vinmenu, men der er også mulighed for en lidt mindre version på 14 serveringer.

Spiser du middag på Kokkeriet om tirsdagen, bliver du også udsat for 'Tirsdagstesten', hvor den mindre smagemenu kvit og frit bliver opgraderet med fire ekstra retter, som køkkenet er i færd med at udvikle. Du får altså den store menu til den lille menus pris.

Om onsdagen inviterer restauranten lovende kokkeelever fra hele landet til at teste deres evner af i et michelinkøkken. Kokkeelevernes fire ekstra retter får du også gratis oveni, når du bestiller en menu om onsdagen. 

De klassiske vine fra Europa vejer tungt på det store vinkort, men der er også plads til resten af verden, ligesom der er mulighed for at smage nogle af verdens bedste naturvine. 

Kokkeriet tilbyder også kokkeskoler og catering til selskaber. Det er også muligt at afholde private middage for større selskaber i Kokkeriets eksklusive selskabslokale.

Ring eller skriv til restauranten for at høre nærmere om de mange muligheder.