Kokkeriet
Restaurant

Kokkeriet

Kronprinsessegade 64 1306 København K | 1306
Sabina
Spiseliv.dk
Profil

Michelin restaurant i Nyboder.

Pris
Hovedret

350 - 650

Menu

900 - 1200

Åbningstider
Mandag - lørdag 18.00-01.00
Det siger gæsterne
4.6

powered by

Tripadviser Logo 4.5

4.5 anmeldelser

Tripadviser Logo Google Rating
4.2 4.2
Spiseliv logo
4.4

Spiseliv Rating 4.4

På et hjørne af Kronprinsessegade lige ved Nyboder ligger Kokkeriet, som er en af Danmarks førende gourmetrestauranter.

Restauranten blev i 2009 tildelt en stjerne i Michelinguiden for restaurantens suveræne mad og vin. Stjernen har restauranten stadig, og stemningen er fortsat afslappet, imødekommende og med stor vægt på gæstens afslapning og komfort. Interiøret er varmt og indbydende, og restaurantlokalet er blandt andet udsmykket kunstværker af Marco Evaristti. 

Køkkenet ledes af Morten Krogholm, som skaber sine retter ud fra 4 elementer; natur, enkelthed, velsmag og danskhed. Hele missionen består i at skabe noget ugenkendeligt, men som igennem smagen og duften, giver gæsten en oplevelse af genkendelighed. Det er lidt den anden vej rundt og kræver meget af køkkenet, at få enkeltheden i de danske retter fragmenteret og sammensat igen på en helt ny måde. Den danske gastronomi hos Kokkeriet er inspireret af egnsretter fra hele Danmark.

Når man skal vælge menu, kan man glæde sig over at der er tænkt på alle. Der er den aktuelle menu, som også fåes i en let udgave. Derudover er der fiskemenu, veganermenu, vegetarmenu samt ekstra lækkerier for samme pris på nogle af hverdagene.

Spiser du middag på Kokkeriet om tirsdagen, bliver du også udsat for 'Tirsdagstesten', hvor den mindre smagemenu kvit og frit bliver opgraderet med fire ekstra retter, som køkkenet er i færd med at udvikle. Du får altså den store menu til den lille menus pris.

Om onsdagen inviterer restauranten lovende kokkeelever fra hele landet til at teste deres evner af i et michelinkøkken. Kokkeelevernes fire ekstra retter får du gratis oveni, når du bestiller en menu om onsdagen. 

Torsdag, kaldet lille fredag, er der gang i vinsmageriet for dem, som virkelig synes det er spændende. Her får man for bare en 100 krone ekstra, lov at smage på de dejlige vine, som Kokkeriet overveje at tage med i vinkortet.

De klassiske vine fra Europa vejer tungt på det store vinkort, men der er også plads til resten af verden, ligesom der er mulighed for at smage nogle af verdens bedste naturvine. 

Kokkeriet tilbyder også kokkeskoler og catering til selskaber. Det er også muligt at afholde private middage for større selskaber i Kokkeriets eksklusive selskabslokale.

Ring eller skriv til restauranten for at høre nærmere om de mange muligheder. 

Andre spisesteder

Bestil bord på Kokkeriet

*Bemærk, at reservationen først er gældende, når du har modtaget en bekræftelse fra Kokkeriet