Klosterkroen

Klosterkroen

Lille Gråbrødrestræde 2 | 5000
Sabina
Spiseliv.dk
Profil

Hyggelig Kro i centrum af Odense, med en atmosfære som i mormors køkken.

Pris
Frokost

69 - 195

Hovedret

129 - 195

Åbningstider

Tirsdag 12:00-22.00
Onsdag 12:00-22.00
Torsdag 12:00-22.00
Fredag 12:00-23.00
Lørdag 12:00-23.00

Dog holder køkkenet lukket mellem 15.00-17.30 (hvor der dog er mulighed for at købe drikkevarer og desserter) og lukker kl 21.30, mens restauranten har åbent til de sidste går.

I hjertet af Odense på Gråbrødres plads ligger den charmerende Klosterkroen. Det er ikke mere en godt et år siden at kroen åbnede sine døre, men den hyggelige indretning og behagelige stemning man bliver mødt af får én til at føle sig velkommen og sendt tilbage til tidligere tiders krobeværtninger. Her dufter af æggekage og stegt flæsk, så man længes tilbage til tidligere tider uden stress og jag. Når man kommer ind af døren på Klosterkroen træder man ind i en tidslomme, på bordene finder man de fineste ternede duge og der er en Morten Korch stemning over stedet. Her er plads til alle både den fine herre i jakkesæt og arbejdsmanden i Kansas. Her kan man komme, hvis man ønsker at få noget lækkert hjemmelavet mad eller blot, hvis man ønsker en kold øl eller et glas vin på sin videre færd i byen. Servicen er sammen med maden i højsæde og går helt klart hånd i hånd. Her skal gæsterne føle sig hjemme og de bliver vartet op af den opmærksomme tjener.

Køkkenet på Klosterkroen er som vor moder lavede den, det er danske råvarer og i særdeleshed råvarer fra Odense og Fyn. På menuen finder man smørstegte rødspætter, som bliver leveret friske hver dag fra fiskehandleren Hilbert Kristiansen i Odense. Klosterkroens stolthed er husets ovnbagte æggekage med stegt røget flæsk, let saltet flæsk og hjemmelavede flæskesvær af fynsk landgris. På aftenmenuen finder man blandt andet Den Muntre Munks hakkebøf af limousinekvæg fra Kildegården eller Wienerschnitzel af kalveinderlår. Derudover finder man de liflige jubilæums øl lavet til ære for grundlæggeren af Albani Theodor Schiøtz, som man kan sidde og nyde under hans mindevæg på kroen.

Selskabslokaler I den hyggelige Slyngelstue med plads til 15 personer kan man trække sig tilbage, hvis man ønsker at holde et mere lukket selskab, men dog stadig med kort til baren og de øvrige gæster. Hvis man ønsker at holde sit selskab helt intimt kan man leje vinkælderen, hvor der med de levende lys og den helt rette klosterkælderstemning er lagt op til en fantastisk aften. I vinkælderen er der plads til 25 personer.

Kontakt kroen for at høre nærmere om mulighederne for arrangementer.