Karma Sushi København
Restaurant

Karma Sushi København

Nyhavn 63B | 1051 København K
Sabina
Spiseliv.dk

3 hurtige

1.

Japansk Fusionssushi med nordisk twist

2.

Innovativt og luksuriøst

3.

En oplevelse rigere

Profil

Høj kvalitets sushi i Nyhavn

Pris
Hovedret

50 - 355

Menu

229 - 1699

Åbningstider

Søndag-torsdag: 16:00-20:30
Fredag: 16:00-21:00
Lørdag: 12:00-21:00

Hos Karma Sushi serveres højkvalitets fusionssushi lavet på sæsonens bedste råvarer. Karma´s mission er simpel. De vil gøre dig en oplevelse rigere – hver gang. Derfor gøres der en dyd ud af at servere sushi, så den ikke alene er en smagsmæssig oplevelse, men også en fryd for øjet.

I køkkenet er det med øje for detaljen og stor respekt for den japanske køkkenkunst, som kokkene henter meget inspiration hos, dog nyder de at udfordre den klassiske tilgang til den traditionelle spise og eksperimenterer derfor hele tiden med alternative og innovative smage og råvarer.

Det betyder, at Karma Sushi kan byde sine gæster på delikate kreationer, der er helt unikke for deres menukort. På menuen finder du appetitvækkende forretter med blandt andet tempura hummer og kaviar, skønne menuer med nogle af restaurantens absolutte bestsellers og naturligvis lidt sødt til at afslutte en skøn middag på. Er du ikke til fisk – så frygt ej. På menuen er både vegetariske alternativer og skønne retter til ham eller hende, der sætter pris på et godt stykke kød. Når du besøger Karma´s restauranter, finder du med andre ord noget for enhver smag, lyst og anledning.

Andre spisesteder