Kamii Sushi
Restaurant

Kamii Sushi

Springvandspladsen 2 | 9800
Sabina
Spiseliv.dk
Profil

Byens bedste sushi og japanske restaurant

Pris
Frokost

35 - 128

Hovedret

108 - 268

Menu

90 - 780

Åbningstider
Mandag - Torsdag: kl. 11.00 - 21.00
Fredag - Lørdag: kl. 11.00 - 22.00
Søndag: kl. 15.00 - 21.00
Det siger gæsterne
Tripadviser Logo Google Rating
4.4 4.4
Spiseliv logo
4.4

Spiseliv Rating 4.4

På strøget i Hjørring ligger den eksklusive sushirestaurant Kamii Sushi. Solen skinner ind af de store facadevinduer og giver en hyggelig stemning i den store restaurant. Restauranten er indrettet med den japanske minimalisme for øje, hvilket spiller perfekt sammen med det eksklusive menukort.

Menukortet er bredt og udover den lækre sushi er det muligt at købe grillet mørbrad med bearnaise eller japanske retter som fx Udon nudler med skaldyr. Her er noget for enhver smag og selv børnemenuerne er der blevet kræset for. Børnene kan vælge mellem børnesushi, oksemørbrad eller hjemmelavede kyllinge nuggets. Tirsdag finder man en menu til 200 kr. som man kan nyde mellem kl. 11.00-21.00. Onsdag kan man prøve ”Never ending sushi” hvor man mellem kl. 17.00-21.00 kan spise alt den sushi man kan ønske sig, køkkenet vil tilberede forskellige slags sushi, så man kan få prøvet en bred vifte af forskellige smage for kun 298 kr.

Hvis man ønsker at smagsoplevelsen skal være helt i top, kan man vælge en Omakase menu til 498 kr. Omakase betyder på japansk ”Jeg overlader det til dig”. Her giver man kokken den totale styring over måltidet og kokken vil fremtrylle en kulinarisk opdagelsesrejse gennem forskellige smagsoplevelser. Dette er den ultimative måde, at spise sushi på, da man oplever nye og anderledes smagsoplevelser.

Vinkortet er bredt og kommer godt omkring, her serveres selvfølgelig forskellige japanske øl og sake. Hvis man ønsker en whisky til maden eller efter, kan man ligeledes få en japansk variant.

Det er muligt at leje den flotte restaurant til både konfirmationer og enhver anden fest. Her vil man kunne sammensætte sin menu i samråd med køkkenet, så man er sikker på at alle ønsker bliver opfyldt.  

Andre spisesteder

Bestil bord på Kamii Sushi

*Bemærk, at reservationen først er gældende, når du har modtaget en bekræftelse fra Kamii Sushi