Jægerhytten - midlertidig lukket
Restaurant

Jægerhytten - midlertidig lukket

Bakkevej 85 | 3460 Birkerød
Sabina
Spiseliv.dk
Profil

Idyllisk restaurant med kompromisløst køkken og rimelige priser

Pris
Hovedret

95 -

Åbningstider
Køkkenet har åbent:

Maj - September
Mandag-lørdag: 12-14.30 og 18-21
Søndag: 12-14.30 og 18-20

Åbent for selskaber hele året
Det siger gæsterne
4.9

powered by

Tripadviser Logo 3.5

3.5 anmeldelser

Tripadviser Logo Google Rating
4.2 4.2
Spiseliv logo
4.2

Spiseliv Rating 4.2

Åbner i maj 2016.

I en historisk enklave i naturskønne omgivelser i Eskemoseskoven i Birkerød ligger Restaurant Jægerhytten. Her ledsages kompromisløs madkunst af legender om forgange tiders forelskelse og forførelse – sagnet siger at Jægerhytten var kulissen, hvor Christian den VII´s dronning, Caroline Mathilde, og Johan Fr. Struense afholdt hemmelige stævnemøder i midten af 1700 tallet

Køkkenet og værdierne Køkkenet er fransk inspireret krydret med danske specialiteter og delikatesser.

Gastronomi og madkunst er passionen. Ambitionen er kompromisløst at frembringe sublime madoplevelser med en høj grad af autentisitet på et højt teknisk niveau, men uden at det bliver elitært.

Sæsonens bedste råvarer er udgangspunktet for menuen. Om muligt er råvarerne lokale, krydderurterne hjemmedyrkede, og kødet handles hos nærliggende gårde.

Alt tilberedes fra grunden, og der sættes en stor ære i, at gæsten får en ærlig og troværdig madoplevelse, som samtidig er til at betale.

Til frokost serveres danske frokostklassikere, og om aftenen er der mulighed for at vælge fra a la carte menuen, som skifter hver måned, eller lade sig friste af den fulde pakke med 8 retter. Hertil serveres naturligvis vine, som passer til maden.

Andre muligheder Der er desuden mulighed for afholdelse af private selskaber såsom bryllup, konfirmation og barnedåb i Jægerhytten, som også ofte benyttes til firmaarrangementer som workshops, teambuilding, konferencer, dagsmøder og fester. Mad til selskaber leveres desuden ud af huset.

Se vores nye hjemmeside og få inspiration til alt fra en hyggelig frokost til større arrangementer.

Følg Jægerhytten på Facebook  

Andre spisesteder