Italianissimo
Restaurant

Italianissimo

Gl. Munkegade 17 | 8000 Aarhus
Sabina
Spiseliv.dk

3 hurtige

1.

Italienske delikatesser

2.

Italienske vine og kaffe

3.

Hyggeligt lille spisested

Profil

Italienske delikatesser, vin og kaffe i hjertet af Aarhus

Pris
Åbningstider
Tirsdag-torsdag: 11:00 - 17:30
Fredag: 11:00 - 18:00
Lørdag: 10:00 - 14:00
Søndag og mandag: lukket
Det siger gæsterne
5

powered by

Tripadviser Logo 4.5

4.5 anmeldelser

Tripadviser Logo Google Rating
4.7 4.7
Spiseliv logo
4.7

Spiseliv Rating 4.7

Nyd en lille italiensk oase i hjertet af Aarhus, tæt på Klostertorvet. Italianissimo drives af et par skønne kvinder, som bare elsker at forkæle sine gæster med lækre delikatesser fra Italien. Caféen er lille og hyggelig, med siddepladser ved vinduet ud til Gl. Munkegade, ved baren og langs vinreolerne, som går fra gulv til loft. Overalt i cafeen kan man finde gode købmandsvarer, så som pasta, pesto, chilimarmelade, krydderier, kaffe og montren er fyldt med oste, skinker, pølser m.m. 

Karen og Marie står klar til at sammensætte delikatesserne til både den lille og den store sult, og har selvfølgelig også masser at byde på, når det gælder tørsten. De forhandler bl.a. Chianti Gallo Nero fra Vinhuset I SODI og Donatella Cinelli Colombini´s vine, heriblandt Dragen, som symboliserer hendes mand. Igen er her masser af historier og Karen fortæller gerne til dem som vil lytte.

Italianissimo er et dynamisk sted, hvor folk kommer ind, drikker en kop kaffe, et glas vin, snacker lidt eller bare handler mad og vin med hjem. Og har man brug for inspiration til hvordan de forskellige produkter kan anvendes derhjemme, er her masser af inspiration at hente. 

Hver den første og sidste fredag i måneden fra kl. 17:00 - 20:00, hygges der med L´Aperativo, som består af et glas italiensk vin og en række små anretninger, som nydes inden man skal ud og spise, eller som et lille fredags rendevouz efter arbejde. Det koster kr. 100,- og efterfølgende glas kr. 50,-. Køber man en flaske uden at tømme den, får man naturligvis flasken med hjem. De små anretninger er lavet af råvarer som cafeen sælger, så man på den måde kan få ideer til hvad de mange produkter kan bruges til. 

På den sorte tavle kommer løbende sæsonoplevelser. Det kunne være risboller med fyld, som er en typisk Siciliensk streetfood. Er man til lidt af det hele, så er Affettati Misti det rette valg. Her får man 4 tapenader, 3 oste, 10-12 skiver blandet og brød. Prisen er blot 110,-/kuvert og vil man have den fint anrettet på bakke til at tage med, er prisen kr. 120,-/kuvert.

Så det er bare at komme ned til Italianissimo, her er masser af inspiration og smage at hente, til meget rimelige priser.

 

 

Andre spisesteder

Bestil bord på Italianissimo

*Bemærk, at reservationen først er gældende, når du har modtaget en bekræftelse fra Italianissimo