India Palace
Restaurant

India Palace

H.C. Andersens Boulevard 13 | 1553
Sabina
Spiseliv.dk
Profil

Autentisk indisk/pakistansk restaurant med egne blandede krydderier

Pris
Frokost

79 -

Åbningstider
Alle dage: 11.30 – 22.00
Det siger gæsterne
3.1

powered by

Tripadviser Logo 3.0

3.0 anmeldelser

Tripadviser Logo Google Rating
3.4 3.4
Spiseliv logo
3.2

Spiseliv Rating 3.2

India Palace nær Københavns Rådhusplads har i årtier været førende indenfor det krydderi-mangfoldige indiske og pakistanske køkken på dansk territorium.

I modsætning til mange restauranter blander India Palace selv sine færdige krydderier, så de erfarne kokke bag gryderne ved præcis, hvordan de vil tilberede dagens smagsnuancer. Det betyder naturligvis også, at krydderierne træder mere i kraft i retterne end de gængse færdigblandede krydderi-dåser, man som forbruger for ofte bliver udsat for.

Her har India Palace i sine 28 år aldrig gået på kompromis med den billigere og hurtigere løsning.

India Palace har altid en lækker, farverig buffet, som koster 135 kroner til middag og 79 kroner til frokost. Buffeten indeholder altid supper, salater og minimum seks forskellige hovedretter, hvoraf mindst to er vegetariske.

Man kan selvfølgelig også bestille a la carte fra det store menukort, som kommer vidt omkring i det elskede, indisk-pakistanske køkken. Prøv eksempelvis India Palaces roste butter chicken med møre kyllingestykker i deres cremede, rosenrøde sauce. Der er naturligvis også masser af lamme-retter på kortet, ligesom køkkenet også laver en skøn shrimp-curry, blandt mange andre retter med fisk og skaldyr.

Tilmed er der rig mulighed for at bestille vegetariske retter, ligesom der findes et godt udvalg af brød og salater til de krydrede tallerkner fra de erfarne kokke.

Når du træder indenfor India Palace, er det første der møder dig statuer af indiske guder og ornamenterede træudskæringer, som blandt andet beklæder baren. Det giver restauranten autencitet og en hyggelig stemning, som en langt væk fra HC Andersens Boulevard og Rådhuspladsen et stenkast væk.

Hvis man ønsker at afholde selskaber hos India Palace, er der plads til omtrent 150 gæster. Det er også muligt at bestille mad til større selskaber – eller blot take away til at stille den hurtige, individuelle sult. 

 

Andre spisesteder