Indian Flavour
Restaurant

Indian Flavour

Jyllingevej 42 | 2720
Sabina
Spiseliv.dk

3 hurtige

1.

God indisk mad

2.

Buffet

3.

Selskaber og Take Away

Profil

Indisk restaurant i Vanløse

Pris
Hovedret

109 - 135

Åbningstider
Søndag - torsdag: 16 - 22
Fredag - lørdag: 16 - 23
Det siger gæsterne
5

powered by

Tripadviser Logo 3.0

3.0 anmeldelser

Tripadviser Logo Google Rating
3.1 3.1
Spiseliv logo
3.7

Spiseliv Rating 3.7

Indian Flavours ligger på Jyllingevej i Vanløse lige rundt om hjørnet fra Jernbane Allé.

 

Der er gode parkeringsmuligheder uden for restauranten, som desuden ligger lige i nærheden af Vanløse Station og Jyllingevej Station.

Stilen i køkkenet er inspireret af Nordindien, hvor familien bag restauranten har deres oprindelse. De fleste retter fås i tre styrker: Mild, medium og stærk, så selv sarte danske ganer kan være med. Menuen indeholder et stort udvalg af indiske klassikere og specialiteter, fx butter chicken, tikka masala, vindaloo, karryretter og retter tilberedt i tandoori. Hvis man har svært ved at vælge mellem de mange retter på à la cartekortet, kan man kaste sig over buffeten, som indeholder mange af retterne fra kortet og salat, som man kan forsyne sig med ad libitum.

Man kan sagtens besøge Indian Flavours uden et stort forkendskab til Indien og indisk mad, for de søde tjenere forklarer gerne og guider gæsterne til, hvad de skal vælge. Desuden behøver man ikke at tage stilling til, hvilke slags tilbehør, der passer til den mad, man vælger, for alle retter fås med tilbehør i form af fx naan, ris og dips.

Fra drikkevarekortet kan man vælge mellem et lille udvalg af vine og indiske øl som Cobra og Kingfisher.

Stemningen i restauranten er venlig og familiær, de indiske tjenere er klædt i traditionelt indisk tøj, og den gode atmosfære understøttes af behagelig musik fra højttalerne. Selvom adressen på Jyllingevej ikke er den mest eksotiske, kan man altså godt føle sig hensat til fjernere himmelstrøg alligevel.

Man kan leje hele eller dele af restauranten til selskaber, og Indian Flavours leverer også mad til selskaber ud af huset. Desuden kan take away bestilles og udbringes via JustEat.dk

 

Andre spisesteder