Il Vero Siciliano
Restaurant

Il Vero Siciliano

Dronning Mølle Strandvej 552a | 3120
Sabina
Spiseliv.dk
Profil

Italiensk restaurant på strandvejen i Dronning Mølle

Pris
Åbningstider
Alle dage: 12:00 - 22:00 (Sommertid: 1. juni - 15. august)
Torsdag - søndag: 17:30 - 21:00 (Vintertid)

Forår og sensommer: kan der forekomme flere åbningsdage, så ring til restauranten og hør nærmere.
Frokost

Alle dage fra kl. 12:00 (1. juni - 15. august)

Il Vero Siciliano ligger i Dronning Mølle, som er et kyst- og sommerhusområde i byområdet Hornbæk-Dronningmølle i Nordsjælland. Restauranten er en autentisk italiensk restaurant, der serverer alle de gode klassikere, baseret på godt håndværk.

Blandt foretterne findes f.eks. de absolut klassiskere som Carpaccio  - Råmarinet oksekød m. ruccola og parmasanflager og parmaskinke og melon. Til hovedret kan du nyde Tagliatelle ai porcini - der er pasta med Karl Johan svampe, Filetto al vino rosso - der er oksemørbrad m. rødvinssauce og Gamberoni dello chef - Stegte tigerrejer m. broccoli creme, et hav af pizzaer og meget andet.

Har du en sød tand så prøv den hjemmelavede tiramisu, der som bekendt er en venetiansk lagkage m. marscapone og ladyfinger eller Tartufo bianco - en hvid chokoladeis med jordbærsauce og frisk frugt. 

Restauranten er hyggelig og romantisk indrettet med flotte vægmalerier, gardiner, ternede duge og friske blomster. Dette er stedet for alle. Unge som ældre, de forelskede på en romantisk middag, nogle der skal fejres, konfirmationer, fødselsdage, firmafester osv.

Andre spisesteder

Bestil bord på Il Vero Siciliano

*Bemærk, at reservationen først er gældende, når du har modtaget en bekræftelse fra Il Vero Siciliano