Il Vero Siciliano

Italiensk restaurant i Hornbæk
Åbningstider:  Man - Lør 16:00 - 22:00

Il Vero Sicliano ligger i Hornbæk et stenkast fra stranden - så det er nemt at komme til restauranten fra nær og fjern. Restauranten er en autentisk italiensk restaurant, der har serverer alle de klassiske, gode italienske retter dette køkken byder på.

Blandt foretterne findes f.eks. de absolut klassiskere som Carpaccio  - Råmarinet oksekød m. ruccola og parmasanflager og parmaskinke og melon. Til hovedret kan du nyde Tagliatelle ai porcini - der er pasta med Karl Johan svampe, Filetto al vino rosso - der er oksemørbrad m. rødvinssauce og Gamberoni dello chef - Stegte tigerrejer m. broccoli creme, et hav af pizzaer og meget andet.

Har du en sød tand så prøv den hjemmelavede tiramisu, der som bekendt er en venetiansk lagkage m. marscapone og ladyfinger eller Tartufo bianco - en hvid chokoladeis med jordbærsauce og frisk frugt. 

Restauranten er fint indrettet i moderne stil i et lyst rum med ternede duge, friske blomster og udsigt til stranden. Dette er stedet for alle. Unge som ældre, de forelskede på en romantisk middag, nogle der skal fejres, konfirmationer, fødselsdage, firmafester osv.

Il Vero Siciliano

Øresundvej 4A
3100 Hornbæk

Profil: Italiensk restaurant i Hornbæk

Åbningstider:
Man - Lør 16:00 - 22:00

array(0) { }

6 lækre italienere i provinsen

Nytårs Take away

select profile_ref.ref_id, profile.name, profile.address, profile.username, profile.address, profile.phone from profile_ref, profile where ((profile.id=profile_ref.ref_id and profile_ref.profile_id=15706) or (profile.id=profile_ref.profile_id and profile_ref.ref_id=15706)) and profile.status != "redirect" group by profile.id order by name

 

 

 

 

Nyhedsbrev

Modtag det ugentlige nyhedsbrev fra Spiseliv med inspiration til madoplevelser – ude og hjemme.

Bestil bord på Il Vero Siciliano

Dit navn: 
Din email: 
Dit tlf.nr.: 
Dato: 
Tidspunkt: 
Antal personer: 
Kommentarer:
Bemærk, at reservationen først er gældende, når du har modtaget en bekræftelse fra Il Vero Siciliano.

Skriv til Il Vero Siciliano

Dit navn: 
Din email: 

Skriv din besked her: