Il Gallo Nero
Restaurant

Il Gallo Nero

Torvet 1 | 3400 Hillerød
Sabina
Spiseliv.dk

3 hurtige

1.

Italiensk Restaurant 

2.

Gode råvarer

3.

Restaurant i Hillerød

Profil

Italiensk restaurant i Hillerød

Pris
Frokost

119 - 149

Hovedret

239 - 289

Åbningstider
Alle dage

Mandag – Søndag: 17:00 - 23:00

( Køkkenet lukker alle dage kl 22:00)
Det siger gæsterne
5

powered by

Tripadviser Logo 4.5

4.5 anmeldelser

Tripadviser Logo Google Rating
4.5 4.5
Spiseliv logo
4.7

Spiseliv Rating 4.7

Il Gallo Nero ligger centralt i Hillerød på torvet i et af byens meget hyggelige gamle huse med en rustik gårdhave bagtil. Restauranten ligger også nogle få skridt fra Frederiksborg Slots-sø. Il Gallo Nero har fokus på autentisk italienske retter fremstillet af friske råvarer med respekt for det italienske køkkens historie og kultur. De har modtaget kvalitetsstemplet; Marchio Ospitalità Italiana, der understreger, at restauranten udelukkende anvender fine råvarer.

Retterne er farverige med frisk tomater, artiskokker og et fint udvalg af køkkenchefens koldskåret Italienske charcuterier og italienske oste. Hovedretterne består også af absolut lækre råvarer som f.eks. frilands okse rib-eye udskæringer, flammegrillet ungkvæg cuvette, grillet italiensk piemonte lammekrone og dampet middelhavs havbars. Til dessert finder man hjemmelavet is, mandelkager og udsøgte italienske gårdoste.

På førstesalen finder man et stort selskabslokale med plads til at fejre store private arrangementer som fødselsdage, konfirmationer, brylluper eller firmafester. Kontakt restauranten for yderligere aftale om menu og priser.

 

 

Andre spisesteder