Restaurant Hünkar

Traditionel tyrkisk restaurant i Glostrup
Åbningstider:  Mandag-onsdag: kl. 12-22
Torsdag-lørdag: kl. 14-23
Priser: Hovedretter fra 65,- til 99,-

Hünkar er tyrkisk for hersker, og det er det traditionelle tyrkiske køkken, som man kan finde her midt på Glostrup Butikstorv.

 I den store restaurant serveres der klassisk tyrkisk mad som bl.a. grillretter lavet på kulgrill og tyrkisk pizza, kød- og fiskeretter tilberedt i traditionel stenovn, som f.eks. dorade fyldt med krydderurter og stegt i lerfad i den varme stenovn. Hünkars brød er bagt på tyrkisk mel og er elsket af restaurantens stamgæster, som køber det sprøde og luftige stenovnsbagte brød med nigellafrø med hjem. Restauranten er særligt kendt blandt tyrkiske familier i Danmark, fordi den serverer tyrkisk mad, som man kender det fra det ægte, u-turistede Tyrkiet. Ved de store familieborde med bløde, mørkerøde tæppe-puder kan man henføre sig til Tyrkiets eksotiske køkken og også nyde en vandpibe. Køkkenet er halal og der serveres ikke alkohol i restauranten. Udover et stort a la carte kort er der også en åben buffet med varme og kolde tyrkiske kød- og grøntsagsretter. Hünkar laver også take away og catering.

Restaurant Hünkar

Diget 34
2600 Glostrup

Profil: Traditionel tyrkisk restaurant i Glostrup

Åbningstider:
Mandag-onsdag: kl. 12-22
Torsdag-lørdag: kl. 14-23

Priser:
Hovedretter fra 65,- til 99,-

array(0) { }
select profile_ref.ref_id, profile.name, profile.address, profile.username, profile.address, profile.phone from profile_ref, profile where ((profile.id=profile_ref.ref_id and profile_ref.profile_id=11378) or (profile.id=profile_ref.profile_id and profile_ref.ref_id=11378)) and profile.status != "redirect" group by profile.id order by name

 

 

 

 

Nyhedsbrev

Modtag det ugentlige nyhedsbrev fra Spiseliv med inspiration til madoplevelser – ude og hjemme.

Bestil bord på Hünkar

Dit navn: 
Din email: 
Dit tlf.nr.: 
Dato: 
Tidspunkt: 
Antal personer: 
Kommentarer:
Bemærk, at reservationen først er gældende, når du har modtaget en bekræftelse fra Restaurant Hünkar.

Skriv til Hünkar

Dit navn: 
Din email: 

Skriv din besked her: