Hereford Steak House

Steakhouse i Taastrup
Åbningstider:  Mandag-fredag: kl. 11.30-22
Lørdag kl. 17-22
Priser: Hovedretter fra 195,- til 255,-
Menuer fra 298,- til 375,-

På Hereford Steakhouse sætter man en ære i at give gæsterne en gastronomisk oplevelse. Og sanserne kommer godt i spil - ikke kun hvad smagen angår men også for øjet. Restauranten har nemlig lige fået et make-over, og fremstår fantastisk lækker med en stilfuld indretning, aftonede, rolige farver med et islæt af amerikansk dekorationer på væggene. 

Restauranten er et klassisk steakhouse, hvor man på en seddel krydser af, hvilken bøf man vil have, hvordan den skal steges og hvilket tilbehør og sauce man ønsker til. Salatbaren er inkluderet, når du bestiller en bøf.

Til forret kan du vælge klassikere som foie gras terrine, røget laks med flødestuvet spinat og selvfølgelig en rejecocktail med ordentlige rejer.

Udover bøfferne er der en 3-retters menu, der skifter dagligt, hvor køkkenet udfolder sig lidt mere. Menuen, som fremgår af en stor tavle over det åbne køkken, er vældig populær i restauranten, der har mange stamgæster.

Der er kærlighed til råvarerne og en klar filosofi om, at gæsterne virkelig skal føle, de får noget for pengene. Også kaffen går de op i på stedet – du får en virkelig god kop kaffe på Hereford Steakhouse. Restauranten er indrettet med rå træborde og masser af dansk moderne kunst, som ejeren Jan Sundberg har samlet gennem mange år.

På 1. sal findes et stort, lyst og flot selskabslokale. Om sommeren kan du nyde det gode vejr på den overdækkede terrasse eller i den hyggelige gårdhave med åbent ildsted.

Hereford Steakhouse laver mange selskaber ud af huset – gerne med både kok og betjening på stedet.

Hereford Steak House

Taastrup Hovedgade 106
2630 Taastrup

Profil: Steakhouse i Taastrup

Åbningstider:
Mandag-fredag: kl. 11.30-22
Lørdag kl. 17-22

Priser:
Hovedretter fra 195,- til 255,-
Menuer fra 298,- til 375,-

array(0) { }
select profile_ref.ref_id, profile.name, profile.address, profile.username, profile.address, profile.phone from profile_ref, profile where ((profile.id=profile_ref.ref_id and profile_ref.profile_id=10502) or (profile.id=profile_ref.profile_id and profile_ref.ref_id=10502)) and profile.status != "redirect" group by profile.id order by name

 

 

 

 

Nyhedsbrev

Modtag det ugentlige nyhedsbrev fra Spiseliv med inspiration til madoplevelser – ude og hjemme.

Skriv til Hereford Steak House

Dit navn: 
Din email: 

Skriv din besked her: