A Hereford Beefstouw
Restaurant

A Hereford Beefstouw

Ved Stranden 7 | 9000
Sabina
Spiseliv.dk
Profil

Steakhouse centralt i Ålborg

Pris
Hovedret

106 - 1285

Åbningstider
Søndag-torsdag: 17.30-22
Fredag-lørdag: 17.30-22.30

Bag A Hereford Beefstouws Ålborg-filial står Hans Boldt, som også har selskabsrestauranten Hos Boldt, som ligger ovenpå bøfhuset i den hyggelige Simonis Gård.

Den første A Hereford Beefstouw restaurant åbnede i 1971, og kæden var dermed pioner for bøfhusbølgen adskillige år før, det blev moderne.

Mad og vin A Hereford Beefstouw er fortsat garant for bøffer af høj kvalitet, og ligesom på kædens øvrige restauranter kan man i Ålborg få adskillige forskellige udskæringer af krogmodnet, australsk oksekød, som serveres med valgfri smør, kartoffel og tag-selv salatbar til.

Man kan desuden få enkelte andre fiske- og kødretter, og blandt forretterne kan man vælge mellem fx laks, snegle, scampi, østers eller hummer, som man selv vælger fra bassinet, inden den tilberedes.

Der findes desuden et særligt børnemenukort.

A Hereford Beefstouw er ikke billig, men der er stor forskel på prisen på kortets billigste ret, hakkebøffen, og den dyreste, wagyubøffen til to, og prisniveauet kan bedst karakteriseres som tilhørende det høje mellemniveau.

Vinkortet spænder vidt både geografisk og prismæssigt, og naturligt nok er der et noget større udvalg af røde end hvide vine.

Andre spisesteder