Havnens Gourmet
Catering

Havnens Gourmet

Ryttervejen 19 | 5240 Åsum
Sabina
Spiseliv.dk

3 hurtige

1.

Alle typer arrangementer/selskaber

2.

Frokostordninger

3.

Kæmpe have og terrasser til alle lokaler

Profil

Selskabslokaler midt i idyllisk landsby nær Odense samt Catering

Pris
Menu

215 -

Åbningstider
Alle ugens dage for selskaber
Det siger gæsterne
4.9

powered by

Tripadviser Logo Google Rating
4.4 4.4
Spiseliv logo
4.7

Spiseliv Rating 4.7

Vejen hen til Havnens Gourmet er i sig selv en vidunderlig oplevelse, da man kører igennem den idylliske landsby Åsum, forbi nogle smukke fynske gårde i udkanten af Odense, inden man triller ind på en stor gårdsplads og parkerer. Indgangen til huset er lys og venlig og hall´en dejlig rummelig når man som vært/-inde skal modtage sine gæster til en festlig begivenhed.

Selskabslokalet er lyst og stort, så der er masser af muligheder for indretning, hvad enten man ønsker sig liveband og dansegulv eller bare en hyggelig dag/aften med familie, venner og naboer. Der er separat legerum med plads til at børnene kan boltre sig og fri wifi, hvis de trænger til at strække benene og vejret ikke arter sig til udendørs leg. Så forældrene kan slappe af og nyde hele middagen. 

Terrasserne bag ved huset er en skøn oase med udsigt over markerne og haven fyldt med farverige blomster og træer. Disse bliver bl.a. udnyttet til herlige frokost selskaber, grillaftener og kommende Jazz arrangementer. Det er kun fantasien som sætter grænserne. Bagerst i haven er en fed svævebane til børnene.

Havnens Gourmet startede i 1998 i Odense havn, men var nødsaget til at flytte domicil i 2008. Derfor navnet, men Merete Hansen som har drevet forretningen siden starten, har forstået at udnytte de mange nye muligheder det gav. Merete samarbejder med De Fynske Gårde, hvor hun leverer mad til overnattende gæster samt selskaber til dem, som ønsker at deres bryllup skal stå på en af de gamle gårde. Og det er alt lige fra morgenmad til kørsel, brudehår og oppyntning hun sørger for. Helt enkelt en totalløsning for det enkelte selskab. 

Selskabsmaden er baseret på det klassiske dansk/fransk køkken og leveres til hele Fyn.

Udover selskaber bruges Havnens Gourmet til hyggelige dage/aftener med Jazz, foredrag og andre sjove events. 

JULEFROKOSTER - TRADITIONELLE OG UTRADITIONELLE

FIRMAFROKOSTORDNINGER

 

Andre spisesteder