Havnens Gourmet

Selskabslokale midt i idyllisk landsby nær Odense
Åbningstider:  Alle ugens dage for selskaber

Vejen hen til Havnens Gourmet er i sig selv en vidunderlig oplevelse, da man kører igennem den idylliske landsby Åsum, forbi nogle smukke fynske gårde i udkanten af Odense, inden man triller ind på en stor gårdsplads og parkerer. Indgangen til huset er lys og venlig og hall´en dejlig rummelig når man som vært/-inde skal modtage sine gæster til en festlig begivenhed.

Selskabslokalet er lyst og stort, så der er masser af muligheder for indretning, hvad enten man ønsker sig liveband og dansegulv eller bare en hyggelig dag/aften med familie, venner og naboer. Der er separat legerum med plads til at børnene kan boltre sig og fri wifi, hvis de trænger til at strække benene og vejret ikke arter sig til udendørs leg. Så forældrene kan slappe af og nyde hele middagen. 

Terrasserne bag ved huset er en skøn oase med udsigt over markerne og haven fyldt med farverige blomster og træer. Disse bliver bl.a. udnyttet til herlige frokost selskaber, grillaftener og kommende Jazz arrangementer. Det er kun fantasien som sætter grænserne. Bagerst i haven er en fed svævebane til børnene.

Havnens Gourmet startede i 1998 i Odense havn, men var nødsaget til at flytte domicil i 2008. Derfor navnet, men Merete Hansen som har drevet forretningen siden starten, har forstået at udnytte de mange nye muligheder det gav. Merete samarbejder med De Fynske Gårde, hvor hun leverer mad til overnattende gæster samt selskaber til dem, som ønsker at deres bryllup skal stå på en af de gamle gårde. Og det er alt lige fra morgenmad til kørsel, brudehår og oppyntning hun sørger for. Helt enkelt en totalløsning for det enkelte selskab. 

Selskabsmaden er baseret på det klassiske dansk/fransk køkken og leveres til hele Fyn.

Udover selskaber bruges Havnens Gourmet til hyggelige dage/aftener med Jazz, foredrag og andre sjove events. 

 

 

Havnens Gourmet

Ryttervejen 19
5240 Odense NØ

Profil: Selskabslokale midt i idyllisk landsby nær Odense

Åbningstider:
Alle ugens dage for selskaber

array(2) { [2304]=> string(23) "Dagsmøder tæt på Odense" [2305]=> string(31) "LÆKKER OG FRISK SOMMERMENU 2018" }
select profile_ref.ref_id, profile.name, profile.address, profile.username, profile.address, profile.phone from profile_ref, profile where ((profile.id=profile_ref.ref_id and profile_ref.profile_id=15864) or (profile.id=profile_ref.profile_id and profile_ref.ref_id=15864)) and profile.status != "redirect" group by profile.id order by name

 

 

 

 

Nyhedsbrev

Modtag det ugentlige nyhedsbrev fra Spiseliv med inspiration til madoplevelser – ude og hjemme.

Skriv til Havnens Gourmet

Dit navn: 
Din email: 

Skriv din besked her: