Haché Gourmet Burger

Gourmetburgere ved Torvehallerne på nørrebro
Åbningstider:  Mandag-lørdag: 12:00-21:30 (Sidste ordre)
Søndag: 12:00-21:00 (Sidste ordre)
Restauranten lukker kl. 23:00. Søndag kl. 21:00
Priser: Hovedretter fra 100,- til 125,-

Haché Gourmet Burger var en af pionererne på den københavnske burgerscene, da restauranten åbnede i Rømersgade tilbage i 2010. I dag er der kommet mange andre spillere til, men Haché holder stadig fast i deres oprindelige koncept: Bundsolide gourmetburgere lavet af gode råvarer og med en række spændende varianter at vælge imellem.

En af de meget populære burgere er Umami-burgeren, hvor bøffen er lavet af hakket lammekød, mens fyldet byder på trøffelpure, parmesan, cheddar, soltørrede tomater, stegte svampe og misomayonnaise.

Du kan også prøve Maui-Maui-burgeren med økologisk pulled pork, cheddar, stegt ananas, mynte og teriyaki-sauce.

Hos Haché går de helt klassiske og de udfordrende varianter hånd i hånd. Hver måned er der en månedens burger, hvor kokkene får fri leg til at udforme en måske fremtidig favorit på kortet. Mandag til fredag er der frokosttilbud - her koster alle husets burgere 95 kroner inkl. pommes frites eller løgringe.

Og det med de gode råvarer er ikke en hul påstand. Baconen kommer fra fritgående svin fra Grambogård, mens alle æg er økologiske. Bøfkødet er udelukkende fra dansk kvæg, og surdejsbollerne er økologiske og bages af Il Fornaio. Mayonnaiser og dressinger røres i hånden lige ude i køkkenet, og der er mange at vælge imellem. Prøv for eksempel béarnaise-mayoen, den med røget chili, trøffel-mayonnaisen eller en af de mange andre.

Er der plads til dessert efter den store burger, kan du for eksempel prøve kræfter med den skotske kalorieklassiker 'dybstegt Marsbar', som man ikke ser mange andre steder i byen.    

Drikkekortet byder på et udvalg af forskellige danske og udenlandske specialøl, ligesom der også er et udvalg af prisbillige druer til de vintørstige.

 

 

 

 

Haché Gourmet Burger

Rømersgade 20
1362 København K

Profil: Gourmetburgere ved Torvehallerne på nørrebro

Åbningstider:
Mandag-lørdag: 12:00-21:30 (Sidste ordre)
Søndag: 12:00-21:00 (Sidste ordre)
Restauranten lukker kl. 23:00. Søndag kl. 21:00

Priser:
Hovedretter fra 100,- til 125,-
Frokost fra 95,-

array(0) { }
select profile_ref.ref_id, profile.name, profile.address, profile.username, profile.address, profile.phone from profile_ref, profile where ((profile.id=profile_ref.ref_id and profile_ref.profile_id=15106) or (profile.id=profile_ref.profile_id and profile_ref.ref_id=15106)) and profile.status != "redirect" group by profile.id order by name

 

 

 

 

Nyhedsbrev

Modtag det ugentlige nyhedsbrev fra Spiseliv med inspiration til madoplevelser – ude og hjemme.

Skriv til Haché Gourmet Burger

Dit navn: 
Din email: 

Skriv din besked her: