Picture

Salt & Brygga

Salt & Brygga ligger med udsigt til Øresund, ikke langt fra Malmø´s central station. Fra hele restauranten kan man nyde solnedgangen igennem de høje vinduer som danner rammen for den skønne udsigt til vandet og himlen. Stearinlysene giver den romantiske belysning og sammen med tusmørket udenfor får man den helt rette stemning i kærlighedens tegn.

Her bydes på 2 forskellige 4 retters menuer som begge starter med chokoladedyppede jordbær og bobler og følges op af 3 skønne retter. De adskiller sig ved hovedretten, hvor der kan vælges i mellem oksekød og fisk.

Klik ind og se hele menuen her på Spiseliv profilen.

Picture

Bloom in the Park

`Expect the unexpected` er meget beskrivende for Michelin restauranten Bloom in the Park, som ligger ud til kanalen på Pildammsvägen. Bloom in the Park har i år valgt at fejre Valentines Day fra den 13. februar til og med den 18. februar 2017. Menuen er altid en overraskelse for gæsten, men køkkenet tager meget gerne hensyn til allergier m.m. Det er blot at fortælle dette ved bordreservationen. 

Her kan vælges mellem en 3 retters menu til SEK 495,-  og 5 retters menu til SEK 695,-. Hertil anbefales den tilpassede vinmenu, som oftest er sammensat af små vinleverandører fra hele verden.

Om søndagen kan man komme til afternoon tea med canapeer, scones og andre lækkerier til kr. 295,-

 

Picture

Gamla Brogatan

Dette franske brasserie ligger tæt på Trianglen og Davids Hall. Her finder man parisisk stemning med god mad og masser af populære drikkevarer i den store bar, som man også er velkommen til at tage plads i. Restauranten er delt op i flere stuer, så man vælge at sidde med hvid dug, høje stearinlys og tapet på væggene eller ved træbordene med spejle og farverige malerier.

Gamla Brogatan byder på et frit valg på menukortet, hvor man selv vælger 3 retter til kr. 350,- (nogle få retter er der tillæg på kr. 50,-)

Picture

Jospers

Hvad med Spansk grill hos Jospers i Malmø på Valentines aften. Sid i skæret af de orange lamper i de komfortable stole med udsigt til Lilla Torg og et lille stræde. Her er skønne tapas lavet på den helt specielle Josper grill, importeret fra Spanien, som giver maden en unik smag. Vælg forskellige småretter til deling og lad baren forkæle Jer med drikkevarer som passer til tapas´erne.